Ντεσάν: «Θα δούμε άλλη Ιντερ»

Την άποψη ότι η Μαρσέιγ θα βρει απέναντί της μια διαφορετική Ιντερ από εκείνη που υπέστη βαριά ήττα (0-3) την Παρασκευή από την Μπολόνια, εξέφρασε ο Ντιντιέ Ντεσάν.

Την άποψη ότι η Μαρσέιγ θα βρει απέναντί της μια διαφορετική Ιντερ από εκείνη που υπέστη βαριά ήττα (0-3) την Παρασκευή από την Μπολόνια, εξέφρασε ο Ντιντιέ Ντεσάν.
 
Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την Τετάρτη (22/1) στο «Βελοντρόμ» της Μασσαλίας και ο Γάλλος τεχνικός βρέθηκε στο «Σαν Σίρο» για να παρακολουθήσει την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του.
 
«Είναι πάντα καλύτερα να βλέπεις τέτοιους αγώνες ζωντανά. Είχα δει τους προηγούμενους αγώνες της Ιντερ στην τηλεόραση, αλλά αυτή τη φορά προτίμησα να τη δω με τα μάτια μου. Η αντίπαλός μας είχε προβλήματα στις τελευταίες αγωνιστικές του ιταλικού πρωταθλήματος, αλλά τώρα νομίζω ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος γίνεται μόνο με θαύμα», δήλωσε μετά το ματς στο Sky Sport Italia.
 
«Ωστόσο, την Τετάρτη περιμένω μια διαφορετική Ιντερ στη Μασσαλία, μία ομάδα που θα έχει κίνητρο και θα παλέψει σκληρά για το αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής της Γιουβέντους.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.