Πήραν τα βραβεία τους Σερεμέτ, Αραβίδης

Ντίνο Σερεμέτ και Χρήστος Αραβίδης παρέλαβαν την Παρασκευή τα βραβεία τους καθώς ο πρώτος αναδείχθηκε MVP της 20ης αγωνιστικής και ο δεύτερος σημείωσε το καλύτερο γκολ της ίδιας αγωνιστικής.

Ντίνο Σερεμέτ και Χρήστος Αραβίδης παρέλαβαν την Παρασκευή τα βραβεία τους καθώς ο πρώτος αναδείχθηκε MVP της 20ης αγωνιστικής και ο δεύτερος σημείωσε το καλύτερο γκολ της ίδιας αγωνιστικής. Μάλιστα τα βραβεία παρέδωσαν δύο μεγάλες μορφές, τόσο της Δόξας, όσο και του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Γιώργος Δάφκος και ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης.

Ο μεγάλος σκόρερ της Δόξας Γρηγόρης Χαραλαμπίδης δίνοντας το τρόπαιο στον Χρήστο Αραβίδη του είπε ότι: «Ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ και θέλουμε να δούμε και άλλα τέτοια που θα βοηθήσουν την ομάδα μας». Από την άλλη ο Γιώργος Δαύκος βραβεύοντας τον τωρινό γκολκίπερ της ομάδας Ντίνο Σέρεμετ του είπε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι να επαναληφθεί αυτή η επιτυχία σου. Είχες πολύ καλή απόδοση και μακάρι να συνεχίσεις έτσι και να βοηθάς την ομάδα μας τόσο πολύ».

Στο μεταξύ, ο Μάκης Κατσαβάκης, ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με την Κέρκυρα αποτελούν οι: Σέρεμετ, Ρόκα, Μπριλάκης, Βέρτζος, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Σικαλιάς, Στεργιανός, Κουμπρόγλου, Ρούτσης, Κάπελ, Αραβίδης, Κυβελίδης, Κατσινογιάννης, Αγτζίδης, Ψυχογιός, Λίμα, Γκαρακλίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σοϊλέδης, Ουέλιγκτον, Παπαδόπουλος, Αμπουμπακάρι και οι Λεάντρο, Βάντερσον, Αγγελούδης, και ο Κοβάσεβιτς ο οποίος θα αγωνιστεί με την ομάδα U-20.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.