ΕΣΑΠ και Ολυμπιακός επέστρεψαν πλουσιότεροι από την Ιταλία

Με εικόνες, ιδέες και παραστάσεις, εφόδια για το μέλλον, επέστρεψε από την Μπολόνια της Ιταλίας η αντιπροσωπεία της ΕΣΑΠ.
0
Παντελής Λώλης
19/07/2018 • 23:52
Ο μάνατζερ του Ολυμπιακού Νίκος Μαντούβαλος
  • shares
Με εικόνες, ιδέες και παραστάσεις, εφόδια για το μέλλον, επέστρεψε από την Μπολόνια της Ιταλίας η αντιπροσωπεία της ΕΣΑΠ, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Παντελή Ταρνατώρο, την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Έφη Μπούρα, τον υπεύθυνο του εμπορικού τμήματος Βασίλη Παπαγεωργίου αλλά και ο μάνατζερ του Ολυμπιακού Νίκος Μαντούβαλος. Οι διοικούντες την ΕΣΑΠ βρέθηκαν στην ημερίδα παρουσίασης των ευρωπαϊκών λιγκών VLA μεταξύ των κορυφαίων σωματείων στην οποία έδωσε το παρών ο Ολυμπιακός.

Με αφορμή την ολοκλήρωση των εποικοδομητικών συναντήσεων, ο Νίκος Μαντούβαλος δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ο Ολυμπιακός εκτός από μια παραδοσιακή δύναμη στην Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια  με πολλές συμμετοχές σε Final Four Champions League και δυο ευρωπαϊκές κατακτήσεις  αλλά και με την αγωνιστική άνοδο στα ευρωπαϊκά κύπελλα τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα την περσινή χρονιά, βρίσκεται στην ελίτ της Ευρώπης και σε οργανωτικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων. Συμμετέχουμε στην ημερίδα παρουσίασης των ευρωπαϊκών λιγκών,  VLA και των κορυφαίων σωματείων ως οι μοναδικοί  εκπρόσωποι της Ελλάδας. Αναπτύσσουμε δεσμούς και σχέσεις με τους κορυφαίους παράγοντες, αθλητές και προπονητές. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην ελίτ της Ευρώπης. Πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια που αφορούσαν το περιβάλλον που αναπτύσσεται μεταξύ των λιγκών και των σωματείων σε οικονομικό επίπεδο, σε αγωνιστικό επίπεδο και σε sponsoring  και παρουσίαση ενός από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα βόλεϊ, του Ιταλικού. Ο Ολυμπιακός είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων με θέσεις και άποψη. Φεύγουμε πιο σοφοί».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
24/05/2019 • 08:00

Αγωνία επιβίωσης στη Γαλλία. Επιθετικός οίστρος σε Τσεχία, Κωνσταντινούπολη, Μάλαγα

Η Καέν θέλει μόνο νίκη και στραβοπάτημα της Αμιάν. Οι φιλοξενούμενοι στα δύο ματς ρυθμίζουν τις εξελίξεις με λιγότερο αξιόπιστη την περίπτωση της Μπορντό. Προβάδισμα νίκης με καλή προοπτική έχουν απόψε η Μλάντα Μπόλεσλαβ, η Μπεσικτάς και η ΑΙΚ Στοκχόλμης