«Καθάρισε» ο Μαρσέλο

Ένα γκολ του Μαρσέλο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου αποδείχθηκε αρκετό στην Καλλονή για να κερδίσει το παιχνίδι με την Αναγέννηση Επανομής, η οποία γνώρισε την ήττα μετά από τρία διαδοχικά «τρίποντα».

Ένα γκολ του Μαρσέλο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου αποδείχθηκε αρκετό στην Καλλονή για να κερδίσει το παιχνίδι με την Αναγέννηση Επανομής, η οποία γνώρισε την ήττα μετά από τρία διαδοχικά «τρίποντα».
Το ματς διεξήχθη υπό βροχή και σε άσχημο αγωνιστικό χώρο, γεγονός που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων, οι οποίοι έδωσαν σκληρές μάχες για να φτάσουν στη νίκη.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο ωστόσο η ομάδα του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα ευτύχησε να προηγηθεί τρία λεπτά πριν από την ανάπαυλα με κεφαλιά του Μαρσέλο έπειτα από πάσα του Λεοζίνιο.
Η αναμενόμενη αντίδραση των «πράσινων» στην επανάληψη δεν ήρθε ποτέ. Αντίθετα, η Καλλονή ήταν σαφώς ανώτερη -ειδικά στο πρώτο τέταρτο- και κράτησε με σχετική ευκολία το 1-0 ως τη λήξη της συνάντησης. Στο 92′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μήτσης.

ΑΕΛΚ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Σουλογάνης, Χατζόπουλος, Μήτσης, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Κριπιντήρης, Σιλιγαρδάκης, Λεοζίνιο (88′ Μπουρούς), Μανουσάκης (80′ Προβατίδης), Ταραχούλσκι (68′ Βλαστέλλης), Ζουρούδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παγώνης, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Καρλάο, Ασλανίδης, Δεινόπαπας (59′ Γεωργιάδης), Καραμανλής, Καραγιάννης, Γκέσιος (85′ Κουρδάκης), Ναλμπάντης (74′ Πολίτης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.