Τον έκλεισε και τον ανακοινώνει

Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του Γιάννη Φετφατζίδη και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτησή του.

Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του Γιάννη Φετφατζίδη και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτησή του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ήθελε να επιστρέψει στο λιμάνι και για αυτό τον λόγο έδωσε από την πρώτη στιγμή τον πρώτο λόγο στους “ερυθρολεύκους”, παρά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. 

Δημοσιεύματα θέλουν τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να περνάει από ιατρικές εξετάσεις αυτές τις ημέρες και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Αυτό αναμένεται να έχει χρονική διάρκεια τριών ετών και οι ετήσιες οικονομικές απολαβές του αναμένεται να φτάσουν τις 500 χιλιάδες ευρώ. 

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως απομένουν λεπτομέρειες για τα νέα συμβόλαια των δυο πλευρών. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για την απόκτηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη θέση πίσω από τον επιθετικό, όσο και στις πτέρυγες της μεσοεπιθετικής γραμμής. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.