Αστέρας-ΠΑΣ: Η συνέντευξη Τύπου(vid)

Δείτε τί δήλωσαν Σάκης Τσιώλης και Αγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννενα...

Σάκης Τσιώλης: Για τον αγώνα: «Μια μεγάλη βαθμολογικά νίκη. Είναι η σπουδαιότερη νίκη μέχρι την επόμενη. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά η ατυχία και η επιπολαιότητα δεν μας το επέτρεψαν. Μετά το 1-1 είχαμε νευρικότητα. Βγήκαμε πιο ψηλά από όσο θα έπρεπε και θα μπορούσαμε να έχουμε πρόβλημα. Τα Γιάννινα θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει. Έβαλα τον Έγκον για να πιέσει πιο πολύ στην περιοχή ο Σολάκης. Εύχομαι από την καρδιά μου στα Γιάννινα να κάνουν τις νίκες που πρέπει και να πετύχουν το στόχο τους».

Για τις αλλαγές στο σχήμα: «Η νευρικότητα που είχα ήταν λόγω της επιπολαιότητας. Ξέραμε ότι ο Σολάκης αν βρεθεί στη φάση θα σκοράρει. Όλες οι κινήσεις είναι μεθοδευμένες. Το 4-4-2 ήταν ο βασικός μας σχηματισμός».

Για τη διαιτησία: «Στο ξεκίνημα της καριέρας μου ασχολιόμουν πολύ με διαιτητές και βρέθηκα με χάπια. Πλέον δεν ασχολούμαι. Εγώ σχολιάζω την απόδοση. Κριτής για το διαιτητή είναι η εικόνα. Το πρώτο γκολ έγινε απέναντι από εμένα. Είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες».

Για τους τρεις σερί αγώνες με Δόξα, Ατρόμητο και Λεβαδειακό: «Πολύ σπουδαία νίκη η σημερινή γιατί πλέον δεν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Τώρα μπορούμε πιο ψύχραιμα να διαβάσουμε τα επόμενα ματς».

Αν θα γίνουν μεταγραφές: «Με τέτοιο ρόστερ είναι δύσκολο. Δεν έχουμε ανάγκη για μεταγραφές. Πρέπει να αξιοποιήσουμε τους παίκτες που έχουμε».

Για τον Μπακασέτα: «Τα νέα παιδιά πρέπει να τα βάζουμε σε πιο εύκολα ματς. Ο Μπακασέτας με εξαίρεση το πρώτο πεντάλεπτο είχε καλή παρουσία».

Άγγελος Αναστασιάδης: Για τον αγώνα: «Ήταν πολύ καλό παιχνίδι με δύο ομάδες που ήθελαν μόνο τη νίκη. Εμείς είχαμε πολλά προβλήματα στο πρώτο εικοσάλεπτο. Κάναμε πολλά λάθη και ατομικά και στην τακτική και την πειθαρχία. Ο Αστέρας θα μπορούσε να μας βάλει και δεύτερο γκολ. Από το 20 και μετά τα πράγματα ισορρόπησαν και ήμασταν καλύτεροι από τον Αστέρα. Δεν τελειώσαμε εύκολες φάσεις, αλλά ισοφαρίσαμε. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε πολύ καλύτερα από τον Αστέρα. Δυστυχώς όμως χάσαμε από το πουθενά. Συνεχίζουμε. Είμαι ευχαριστημένος από τα περισσότερα απιδιά. Είμαστε σε καλό δρόμο. Συγχαρητήρια στον Αστέρα και στον Τσιώλη για τη δουλειά που κάνει».

Για τον διαιτητή: «Πρέπει να αρχίζει να κερδίζει και τους διαιτητές ο ΠΑΣ. Δεν ασχολούμαι με τους διαιτητές. Σας ενημερώνω ότι πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Αντί να βγάλει εμένα έπρεπε να βγάλει δύο παίκτες του Αστέρα. Ο ΠΑΣ δεν θα πέσει. Μην κοροϊδεύετε για την Παναγιά. Εμείς δεν κουνάμε τη χείρα μας ακόμη. Θα έρθει η ώρα».

Για το αν έχει κουράγιο να συνεχίσει: «Εγώ γιατί να μην έχω κουράγιο. Είχαμε προβλήματα. Δεν αναφέρομαι όμως σε αυτά. Δεν μας έδωσαν δύο πέναλτι. Στο 93′ γίνεται σπάσιμο μύτης. Δεν θα με πτοήσουν. Κανένας από αυτούς. Γνωρίζω τι γίνεται και ξέρω πού είμαι. Γι’ αυτό είπα ότι πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές».

Για την αλλαγή του Βάντερσον: «Καθαρά θέμα τακτικής η αλλαγή του Βάντερσον».

Για τις εσωτερικές αλλαγές που έκανε: «Το πρώτο γκολ μπορεί και να είναι οφσάιντ. Εσείς τα έχετε όλα εύκολα. Αν ήταν οφσάιντ… Δεν έχω ριπλέι. Στο πρώτο 20λεπτο γυρίσαμε πολύ πίσω με τα λάθη που κάναμε. Είχαμε καιρό να τα κάνουμε, περίπου ένα μήνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.