Ανακοίνωσε Ρούση η Κηφισιά

Την συνεργασία του με Λυκούργο Ρούση ανακοίνωσε ο ΑΟ Κηφισιάς, ο έμπειρος πασαδόρος είχε ξανά αγωνιστεί παλαιοτέρα με την ομάδα.
03/02/2018 • 19:56
Ο Ρούσης
  • shares
Την συνεργασία του με Λυκούργο Ρούση ανακοίνωσε ο ΑΟ Κηφισιάς, ο έμπειρος πασαδόρος είχε ξανά αγωνιστεί παλαιοτέρα με την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  

.Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Λυκούργο Ρούση. Ο έμπειρος πασαδόρος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν με τα χρώματα της Κηφισιάς και συγκεκριμένα τις αγωνιστικές περιόδους 2013-14 και το 2015.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΟΠ Κηφισιάς ο Λυκούργος Ρούσης τόνισε:

«Η Κηφισιά είναι για εμένα σαν το σπίτι μου. Γνωρίζω καλά που ήρθα. Ξέρω τον τρόπο που δουλεύει ο προπονητής, ξέρω τους συμπαίκτες μου, οπότε είναι εύκολη η προσαρμογή μου.Ήρθα στην ομάδα ως δεύτερος πασαδόρος πίσω από τον αρχηγό μας Δημήτρη Νικολάκη. Με την ενέργεια μου θέλω να ανεβάσω επίπεδο στην προπόνηση  και όποτε χρειαστώ στην ομάδα να δείξω την ποιότητα μου μέσα στο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/02/2019 • 07:45

Ρεβάνς με κίνητρο κι έντονα στοιχεία διαχείρισης δυνάμεων

Στους αποψινούς δεύτερους αγώνες της φάσης των "32" του Europa League στεκόμαστε περισσότερο σε ματς όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή. Σε ορισμένες αναμετρήσεις πιθανόν να γίνει και διαχείριση δυνάμεων από τα φαβορί λόγω και των σκορ της περασμένης εβδομάδας