Ηρ. Χαλκίδας: "Αυτονόητη η πρόκριση στο F4"

Ως "αυτονόητη" χαρακτηρίζει ο Ηρακλής Χαλκίδας την παρουσία της ομάδας τους στο Final 4 του League Cup μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ.
0
Παντελής Λώλης
18/01/2018 • 23:58
Σήμα Ηρακλή Χαλκίδας
  • shares
Ως "αυτονόητη" χαρακτηρίζει ο Ηρακλής Χαλκίδας την παρουσία της ομάδας τους στο Final 4 του League Cup μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ. Οι Χαλκιδαίοι μάλιστα είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση για την φιλοξενία του τουρνουά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

To TAA Ηρακλής Χαλκίδας Seajets εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση του για την απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ) με την οποία προασπίζεται η έννοια της δικαιοσύνης στον αθλητισμό και παράλληλα η αξιοπιστία του Ελληνικού Βόλεϊ.
Η πρόκριση της ομάδας μας στο Φάιναλ-4 του Λίγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» είναι η τήρηση του αυτονόητου δικαιώνοντας τις προσπάθειες του τεχνικού επιτελείου και των αθλητών που κέρδισαν τη συμμετοχή τους μέσα στο γήπεδο βάσει προκήρυξης της διοργανώτριας αρχής .
Μια διοργάνωση ξεκινάει και τελειώνει με τους ίδιους κανόνες έτσι και το φετινό το φετινό Λίγκ Καπ έπρεπε να ολοκληρωθεί με την προκήρυξη που ξεκίνησε, είμαστε στην διάθεση της ΕΣΑΠ, όπως πιστεύουμε και τα υπόλοιπα μέλη της Λίγκας, για μελλοντικές διορθώσεις της προκήρυξης έτσι ώστε στην επόμενη διοργάνωση (και ασφαλώς πολύ νωρίτερα από την έναρξη της) να διορθωθούν τα κακώς κείμενα.
Η διοίκηση του ΤΑΑ Ηρακλή Χαλκίδας Seajets είναι έτοιμη να αιτηθεί τη διεξαγωγή του Final 4 στη Χαλκίδα προκειμένου οι φίλαθλοι της Εύβοιας να παρακολουθήσουν από κοντά μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου με κορυφαίες ομάδες και αθλητές.
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/05/2019 • 09:25

Το ευρωπαϊκό εισιτήριο "κοστίζει" πολλά γκολ απόψε στο Άρνεμ

Η Ουτρέχτη και η Χρόνιγκεν με τις νίκες τους απέκτησαν προβάδισμα στα πλεϊ-οφ της Ολλανδίας. Οι αντίπαλοί τους πάντως θα ψάξουν αντίδραση μέσα από την επίθεσή τους! Η έδρα δίνει έναν λόγο παραπάνω σε Τσιταντέλα και Παρί.