Ο «νόμος» του Μάλεμε!

Ο Πλατανιάς αξιοποίησε και πάλι το πλεονέκτημα της έδρας, αυτή τη φορά απέναντι στον Πιερικό, καθώς κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 1-0 και να διατηρηθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Πλατανιάς αξιοποίησε και πάλι το πλεονέκτημα της έδρας, αυτή τη φορά απέναντι στον Πιερικό, καθώς κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 1-0 και να διατηρηθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Οι Χανιώτες  δεν ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους αλλά πιο ουσιαστικοί. Όπως και την περασμένη Κυριακή απέναντι στη Βέροια, σκόραραν νωρίς και στη συνέχεια κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Η επιτυχία αυτή αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις μιας και το συγκρότημα του Τίμου Καβακά αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 58′ λόγω αποβολής του Πάγκαλου. Αυτή είναι η πέμπτη νίκη του Πλατανιά στην έδρα του σε σύνολο έξι συναντήσεων (έχει και μία ισοπαλία, με τον Πανσερραϊκό).


Η ομάδα των Χανίων άνοιξε το σκορ στην πρώτη της επικίνδυνη επίσκεψη στην εστία των Μακεδόνων. Ο Ναζλίδης ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Τσιτώντα και κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μιρτσέτα.


Από το σημείο εκείνο, ο Πιερικός ανέλαβε την πρωτοβουλία και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση εντούτοις οι γηπεδούχοι είχαν άριστη ανασταλτική λειτουργία και δεν επέτρεψαν στους «μελανόλευκους» να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Λαζαρίδη.


Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 58′, ο Πιερικός απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Πάγκαλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο. Ο επιθετικός του Πλατανιά έπεσε στην περιοχή των φιλοξενούμενων μετά από μαρκάρισμα αλλά ο διαιτητής θεώρησε ότι ήθελε να εκβιάσει το πέναλτι και τον απέβαλε.


Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου βγήκε μπροστά και αναζήτησε το γκολ με κύριο εκφραστή των επιθετικών προσπαθειών της τον Μπλαζέφσκι, που όμως δεν κατόρθωσε να βρει στόχο.


Η πιο σημαντική ευκαιρία για τον Πιερικό χάθηκε στο 89′ όταν ο Κουτσοσπύρος δεν κατάφερε να νικήσει τον πολύ καλό τερματοφύλακα Λαζαρίδη στο μεταξύ τους τετ α τετ. Ο γκολκίπερ του Πλατανιά απέκρουσε και κράτησε την πολύτιμη νίκη για την ομάδα του.


ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Ραπτάκης, Τζανής, Ναζλίδης, Δέντσας (76′ Μαραγκός), Μαραγκουδάκης, Κουρτεσιώτης, Μιρτσέτα (60′ Δράμι), Παληγεώργος, Γκονζάλες (82′ Παπαζούδης), Πάγκαλος.


ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Τσιντώτας, Πουρσανίδης, Γιαζιτζόγλου, Ελευθεριάδης (68′ Πουρτουλίδης), Κοντέων, Κωτσιόπουλος (76′ Κόιτς), Ιντζόγλου Τόσκας, Πέντα (46′ Μπλαζέφσκι), Γκουγκουλιάς, Κουτσοσπύρος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.