Προσωρινή αναστολή της αποχής από ΠΣΑΠ

Κανονικά θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο οι αγώνες της Β' και της Γ' Εθνικής κατηγορίας, αφού ο ΠΣΑΠ ανακοίνωσε ότι δεν θα υλοποιήσει την απειλή για αποχή των ποδοσφαιριστών

Κανονικά θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο οι αγώνες της Β’ και της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αφού ο ΠΣΑΠ ανακοίνωσε ότι δεν θα υλοποιήσει την απειλή για αποχή των ποδοσφαιριστών, λόγω της εκκρεμότητας που υπάρχει στο θέμα της ασφάλισής τους σε πολλές ομάδες.
Τονίζει όμως, με ανακοίνωση που εξέδωσε, πως αυτό είναι προσωρινό, μετά από τη δέσμευση που υπήρξε από την πλευρά της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος για λύση του προβλήματος και πως αν δεν υλοποιηθεί η δέσμευση αυτή, τότε θα επανέλθει το θέμα της αποχής. Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Football League και της Football League 2 μπορούν να αγωνισθούν στις συναντήσεις που θα γίνουν 15, 16 και 17 Ιανουαρίου, καθώς υπάρχει, πλέον, στα γραφεία του Π.Σ.Α.Π., γραπτή δέσμευση της Football League και της ασφαλιστικής εταιρείας για την ασφαλιστική κάλυψη των συναδέλφων μας, στην προσεχή αγωνιστική.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, που οφείλεται στον κοινό αγώνα του Π.Σ.Α.Π. και των ποδοσφαιριστών των ομάδων Football League και της Football League 2, οι ποδοσφαιριστές αναστέλλουν, προσωρινά, την απόφασή τους για αποχή.
Λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι την Δευτέρα θα ξεκινήσουν επαφές του Π.Σ.Α.Π. με την Football League και την LA VIE, ώστε να τακτοποιηθούν όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν σχετικά με την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών και να ρυθμισθεί, με τρόπο οριστικό, το υφιστάμενο πρόβλημα.
Εφόσον δεν γίνουν όσα είναι αυτονόητα και δεν κατοχυρωθούν πλήρως οι ποδοσφαιριστές, ο Π.Σ.Α.Π. και οι συνάδελφοι των ομάδων της Football League και της Football League 2 θα επανέλθουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.