Πελεγκρίνι: «Κυνηγήσαμε τη νίκη μέχρι τέλους»

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι εμφανίστηκε απογοητευμένος με την ήττα 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι, στο τοπικό ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι εμφανίστηκε απογοητευμένος με την ήττα 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι, στο τοπικό ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ. Ο Χιλιανός τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα του δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες, που δημιούργησε και πως θα μπορούσε να πάρει περισσότερα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αρχικά, ο Πελεγκρίνι τόνισε: «Θα μιλήσω μόνο για το παιχνίδι. Τίποτα άλλο. Ήμασταν η ομάδα που κυνήγησε τη νίκη σε όλο το παιχνίδι. Παλέψαμε για 95 λεπτά, όμως χάσαμε τις ευκαιρίες μας και από ένα λάθος μας δεχτήκαμε και το γκολ. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο πριν δεχτούμε το γκολ. Ίσως η αντίδραση μας στα πρώτα λεπτά της συνέχειας να μην ήταν αυτή που έπρεπε, όμως στο δεύτερο μέρος είχαμε καλή απόδοση και το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στη «μάχη» για την έξοδο στο Champions League: «Χάσαμε τρεις πολύτιμους βαθμούς, καθώς και ο αντίπαλος παλεύει για μια θέση στο Champions League, όμως δεν τα παρατάμε. Είμαστε ακόμα τέταρτοι και όλες οι ομάδες βρίσκονται ακόμα στο παιχνίδι και προσπαθούν να φτάσουν η μία την άλλη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.