Υπογραφές σε συμφωνητικό και… αναμονή

Την ικανοποίηση του εκφράζει ο Βλάσσης Τσάκας για την θετική εξέλιξη στις συζητήσεις της πλευράς Βαρδινογιάννη με τα μέλη του fund από την Σαουδική Αραβία.

Την ικανοποίηση του εκφράζει ο Βλάσσης Τσάκας για την θετική εξέλιξη στις συζητήσεις της πλευράς Βαρδινογιάννη με τα μέλη του fund από την Σαουδική Αραβία.

Μετά τις επαφές που είχαν στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες με συνεργάτες του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τα μέλη του fund αναχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας, αναμένοντας πλέον την ψήφιση της τροπολογίας και στη συνέχεια την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Τριφυλλιού.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται και από τις δύο πλευρές, η πρόταση που έχει κατατεθεί είναι πλήρης, οι τραπεζικές εγγυήσεις που υπάρχουν στον φάκελο είναι έγκυρες, ενώ πιστοποιημένα είναι και όλα τα έγγραφα που έχουν σταλεί. 
Πλέον υπάρχει αναμονή για την αλλαγή ιδιοκτησίας, με τον χρόνο να τρέχει.

Άλλωστε επιθυμία των υποψήφιων επενδυτών- σύμφωνα πάντα με το περιβάλλον τους- είναι να υπάρξει και μεταγραφική ενίσχυση στους Πράσινους τον Ιανουάριο. Ωστόσο δεν μπορεί να γίνει καμία κίνηση, μέχρι να ψηφιστεί η τροπολογία και να ολοκληρωθεί το deal. Κάτι που αναμένεται μέσα με τέλη Ιανουαρίου…

Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας και γι΄αυτό το λόγο, πλην της Πριγκίπισσας Ναούρ, ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει τα ονόματα των Σαουδαράβων-  που φέρονται να είναι και μέλη της βασιλικής οικογένειας της χώρας.

Παράλληλα έχει υπογραφεί συμφωνητικό μεταξύ των δυο πλευρών, που καθορίζει τα βήματα που πρέπει να γίνουν μέχρι και την επίτευξη συμφωνίας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.