Καμία επαφή για Μάντζαρη ως τώρα

Δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν η φημολογία που θέλει τον Ολυμπιακό να επιθυμεί την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Βαγγέλη Μάντζαρη.

Δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν η φημολογία που θέλει τον Ολυμπιακό να επιθυμεί την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Βαγγέλη Μάντζαρη. Ο διεθνής πόιντ γκαρντ υπέγραψε πέρσι νέο τριετές συμβόλαιο και έχει λαμβάνειν 900.000 ευρώ για τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του. 

Μετά το «αντίο» με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Ντέιβιντ Μπλατ, οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή του στους τρεις παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώθηκαν, δηλαδή τους Σπανούλη, Παπανικολάου και Παπαπέτρου. 

Την παρούσα χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάποια προσέγγιση της πλευράς του παίκτη για συζητήσεις που θα αφορούν την αναπροσαρμογή των όρων του συμβολαίου. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να αποκλειστεί για το μέλλον, εντούτοις αυτή τη στιγμή ο Μάντζαρης προετοιμάζεται για τους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών χωρίς να υπάρχει στην ατζέντα κάτι περισσότερο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.