«Τεσσάρες» για Άρσεναλ και Σίτι

Με εύκολες νίκες συνέχισαν Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ, φιλοδωρώντας με «τεσσάρες» τις Γουότφορντ και Μπόρνμουθ αντίστοιχα.

Με εύκολες νίκες συνέχισαν Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ, φιλοδωρώντας με «τεσσάρες» τις Γουότφορντ και Μπόρνμουθ αντίστοιχα.

Στο Emirates, η Άρσεναλ δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Γουότφορντ και με τη νίκη της με 4-0 πήρε μία μικρή εκδίκηση για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, κρατώντας παράλληλα ζωντανές τις όποιες ελπίδες για τον τίτλο. Ο Σάντσες επέστρεψε στα γκολ ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 4′ και όλα από εκεί και πέρα ήταν πιο εύκολα για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, που έκανε περίπατο με σκόρερ τους Ιγουόμπι, Μπεγερίν και Γουόλκοτ.

Η Σίτι, ξαναμπήκε στο κόλπο για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, περνώντας χωρίς πρόβλημα από την έδρα της Μπόρνμουθ με 4-0.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγρίνι είχε πρόβλημα στα προηγούμενα εκτός έδρας ματς, όχι όμως και στο σημερινό, καθώς πριν το 20λεπτο ήταν ήδη μπροστά με 3-0 χάρη σε τέρματα των Φερνάντο, Ντε Μπράινε (στην επιστροφή από τραυματισμό μετά από δύο μήνες) και Αγουέρο, με τον Κολάροφ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο τέλος.

Αντίθετα, η Γουέστ Χαμ έχασε έδαφος στο κυνήγι της τετράδας, παραχωρώντας ισοπαλία 2-2 στην Κρίσταλ Πάλας, η οποία κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, αγνοώντας τη νίκη 14 αγωνιστικές. Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου προηγήθηκε νωρίς, τα «σφυριά» το γύρισαν σε 2-1, αλλά μετά την αποβολή του Κουγιατέ στο 67′ η Πάλας κατάφερε να τσιμπήσει τον πόντο.

Στο «Μπριτάνια», η Στόουκ προηγήθηκε 2-0 στο 53′ απέναντι στη Στόουκ με γκολ των Αφελάι και Μπόγιαν, όμως η Σουόνσι απάντησε με τους Σίγκουρντσον και Παλόσκι, με τον τελευταίο μάλιστα να έχει μπει ως αλλαγή. Οι Ουαλοί έτσι έκαναν σημαντικό βήμα για την παραμονή.

Τεράστια νίκη σε ματς – θρίλερ πέτυχε η Νόριτς, κερδίζοντας 3-2 με γκολ στις καθυστερήσεις τη Νιούκαστλ εντός έδρας και ξεφεύγοντας από την επικίνδυνη ζώνη, εκεί όπου παραμένει η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ. Τα «καναρίνια» προηγήθηκαν δύο φορές και οι «καρακάξες» απάντησαν ισάριθμες, όμως ο Όλσον στις καθυστερήσεις είχε τον τελευταίο λόγο για τους γηπεδούχους.

Τέλος, Σάντερλαντ και Γουέστ Μπρόμιτς έμειναν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να χάνουν πολλές ευκαιρίες αλλά να μην μπορούν να σκοράρουν παραμένοντας στην ουρά, ενώ οι «μπάγκις» αισθάνονται πλέον ασφαλείς.

Τα αποτελέσματα (32η Αγωνιστική):

Σάββατο 

Αστον Βίλα-Τσέλσι 0-4
(26΄ Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ, 45΄+3 πεν. Πάτο, 46΄,59΄Πέδρο)

Αρσεναλ-Γουότφορντ 4-0
(4΄ Σάντσες, 38΄ Ιγουόμπι, 48΄ Μπεγερίν, 90΄ Γουόλκοτ)

Μπόρνμουθ-Μάντσεστερ Σίτι 0-4
(7΄ Φερνάντο, 12΄ Ντε Μπράινε, 19΄ Αγουέρο, 90΄+4 Κολάροφ)

Νόριτς-Νιούκαστλ 3-2
(45΄+2 Κλόζε, 74΄ Εμποκανί, 90΄+3 Όλσον – 71΄,76΄πεν. Μίτροβιτς)

Στόουκ Σίτι-Σουόνσι 2-2
(13΄ Αφελάι, 53΄ Κρκιτς – 68΄ Σίγκουρντσον, 79΄ Παλόσκι)   
      
Σάντερλαντ-Γουέστ Μπρομ  0-0 

Γουέστ Χαμ-Κρίσταλ Πάλας 2-2
(18΄ Λανσίνι, 41΄ Παγέτ – 15΄ Ντιλέινι, 75΄ Γκέιλ)

Λίβερπουλ-Τότεναμ (19:30)

Κυριακή

Λέστερ-Σαουθάμπτον        
Μάντσεστερ Γ.-Εβερτον     


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.