Ο Λαζαρίδης και ο Ντιγκινί

«Πήγαινε με κλειστά μάτια. Θα πάθεις πλάκα». Αυτή ήταν η προτροπή του Νίκου Λαζαρίδη στον Νικολά Ντιγκινί, λίγο πριν αυτός βάλει την υπογραφή του στον Άρη.

«Πήγαινε με κλειστά μάτια. Θα πάθεις πλάκα». Αυτή ήταν η προτροπή του Νίκου Λαζαρίδη στον Νικολά Ντιγκινί, λίγο πριν αυτός βάλει την υπογραφή του στον Άρη.

Είναι απόλυτα θεμιτό κάποιος ποδοσφαιριστής να ψάχνει πληροφορίες για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κάτι ανάλογο έκανε και ο Νικολά Ντιγκινί που έφυγε από τον Ατρόμητο και ανηφόρισε για τη Θεσσαλονίκη.

Ο Γάλλος μέσος γνωρίζοντας το παρελθόν του Νίκου Λαζαρίδη (και οι δύο θήτευσαν στην ομάδα του Περιστερίου) τον ρώτησε για το τι πρόκειται να συναντήσει στο «Κλ. Βικελίδης».

«Πήγαινε θα πάθεις πλάκα. Φοβερή ατμόσφαιρα, ο κόσμος θα σε αγκαλιάσει», του είπε ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Άρη, ενώ στην αναφορά του δεν παρέλειψε να του περιγράψει όσα συνέβησαν στα διπλά παιχνίδια με την Ατλέτικο και ιδιαίτερα στα όσα ακολούθησαν μετά την αναμέτρηση της Μαδρίτης.  

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις εγγυήσεις που πήρε ο Ντιγκινί από τον Θόδωρο Καρυπίδη, τον ώθησαν στην απόφαση να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο και να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.