Μιχαλήτσος: «Θέλουμε ίδια συνέχεια»

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, θέλει από τον Άρη ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, θέλει από τον Άρη ο Γιάννης Μιχαλήτσος. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως η πραγματική εικόνα των «κίτρινων» είναι ίδια με αυτή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως ο Μίχαλ Πρόμπιερζ κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Ο Μιχαλήτσος τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM»:

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού
«Χθες βγάλαμε τέτοιο πάθος που δεν είχαμε βγάλει στα προηγούμενα ματς που είχαμε και όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε μπορείς να κερδίσεις τους αγώνα. Σίγουρα, οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο, όμως αν δεν βγάλεις πάθος, τότε τίποτα δεν μπορεί να βγει τίποτα μέσα στο γήπεδο».

Για την εικόνα του Άρη τη φετινή σεζόν
«Η πραγματική εικόνα της ομάδας πλησιάζει στα όσα έδειξε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πάντως, πιστεύω ότι θα έχουμε ανάλογη συνέχεια στους επόμενους αγώνες που θα δώσουμε»

Για το αν άλλαξε κάτι μετά την πρόσληψη του Μίχαλ Πρόμπιερζ
«Μπορεί να πάρει από τον κάθε παίκτη ό,τι μπορεί να δώσει. Ασχολείται πάρα πολύ με τη δική του ομάδα, αλλά και τον αντίπαλο. Έχει καταλήξει σε ένα κορμό παικτών και πιστεύω ότι η αλλαγή βοήθησε πάρα πολύ και στη συνέχεια θα έχει διάρκεια στο παιχνίδι της».

Για τη νοοτροπία ορισμένων ποδοσφαιριστών
«Πιστεύω ότι ο προπονητής μπορεί και αυτούς να τους κάνει να βγάλουν τον καλό τους πρόσωπο. Ωστόσο, ο Άρης χρειάζεται όλους τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ για τις υποχρεώσει που υπάρχουν. Από εκεί και πέρα, βοηθούν πολύ και κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές, όπως ο Γιαννιώτας».

Για τους στόχους του Άρη
«Αν δείξει ανάλογο πρόσωπο στη συνέχεια, τότε πιστεύω ότι θα μπορέσει να διεκδικήσει να αγωνιστεί σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση την επόμενη σεζόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.