To Live Streaming κατέφθασε στη NetBet.gr !

Η υπηρεσία Live Streaming κατέφθασε στη NetBet, παρέχοντας την δυνατότητα σε όλους τους Έλληνες συνδρομητές να απολαμβάνουνε ζωντανά και σε καθημερινή βάση ορισμένα από τα συναρπαστικότερα αθλητικά γεγονότα ανά την υφήλιο

Η υπηρεσία Live Streaming κατέφθασε στη NetBet, παρέχοντας την δυνατότητα σε όλους τους Έλληνες συνδρομητές να απολαμβάνουνε ζωντανά και σε καθημερινή βάση ορισμένα από τα συναρπαστικότερα αθλητικά γεγονότα ανά την υφήλιο, εμπλουτίζοντας με αυτόν τον τρόπο την στοιχηματική τους εμπειρία στην ιστοσελίδα του NetBet Sports!

Οι λάτρεις του Ποδοσφαίρου μπορούνε να παρακολοθούνε ζωντανά τους αγώνες μεγάλων ευρωπαϊκών και διεθνών πρωταθλημάτων και κυπέλων, ενώ οι φίλαθλοι του Μπάσκετ θα έχουνε την δυνατότητα να ακολουθούνε τις συναρπαστικές μάχες στην Euroleague και το Eurocup, καθώς επίσης και τα πρωταθλήματα και κύπελα της Ισπανίας, Ιταλίας και Γαλλίας, μεταξύ άλλων.

 Μέσω της υπηρεσίας Live Streaming στη NetBet TV θα προβάλονται επίσης τα μεγαλύτερα τουρνουά Τένις ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σας, με τα τουρνουά του US Open, Ρολάν Γκαρός, ATP 1000s και ΑΤP 500s να κλέβουν αναμφίβολα το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ αθλήματα ειδικού ενδιαφέροντος όπως το NHL και World Snooker, καθώς επίσης Μπάντμιντον, Χάντμπολ και Βόλεϊ αναμένεται να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις στην παικτική σας εμπειρία στη NetBet!

Παίξτε Υπεύθυνα Στοίχημα στη NetBet!

*Ισχύουν Όροι και Συνθήκες

NetBet.gr της «Love 2 Celebrate Ltd.», αδειοδοτημένου παρόχου τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα (άρθρ. 50(12) Ν. 4002/2011). Αρμόδια Αρχή Αδειοδότησης : MGA της Μάλτας. Απαγορεύεται η χρήση σε άτομα κάτω των 21 ετών. H συχνή επαφή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού & απώλειας περιουσίας. Γραμμή Βοήθειας: ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ 210 9215776, 210 9237777. Παίξτε Υπεύθυνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.