Αποδείξεις και ονόματα

Το όνομα του υποψήφιου επενδυτή και οι προτάσεις που υπάρχουν για την αγορά της ΠΑΕ ΑΕΚ θα ανακοινωθούν στη γενική συνέλευση των μετόχων των "κιτρινόμαυρων", που είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 π.μ. την Παρασκευή (2/12).

Το όνομα του υποψήφιου επενδυτή και οι προτάσεις που υπάρχουν για την αγορά της ΠΑΕ ΑΕΚ θα ανακοινωθούν στη γενική συνέλευση των μετόχων των “κιτρινόμαυρων”, που είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 π.μ. την Παρασκευή (2/12). Ο Σταύρος Αδαμίδης έχει ειδοποιήσει τον Νίκο Νοτιά ότι υπάρχει σοβαρή προσφορά, η οποία αναμένεται να βγάλει την ΑΕΚ από το οικονομικό αδιέξοδο.

Τα στοιχεία του επενδυτή είναι γνωστά σε 2-3 άτομα, με την αθλητική εφημερίδα “Sportday” να υποστηρίζει ότι πρόκειται για Άραβα, εκπρόσωπος του οποίου θα βρεθεί στη γενική συνέλευση και θα παρουσιάσει πρόταση για αγορά του 51% των μετοχών έναντι ενός ποσού κοντά στα 10 εκατ. ευρώ. Στο πλάνο του περιλαμβάνεται η παραμονή του Νοτιά, αλλά και των Supporters στο διοικητικό σχήμα και αν το θέμα προχωρήσει, θα χρειαστεί διάστημα 20 ημερών για τη μεταβίβαση των μετοχών.

Κατά τα άλλα, η ΑΕΚ γνώρισε ακόμη μία ήττα στο Europa League και τώρα καλείται να μετρήσει τις πληγές της ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Κέρκυρα. Εκτός “μάχης” για τρεις εβδομάδες τέθηκε ο Βάργκας κι έτσι απόντων του τιμωρημένου Μάκου και του επίσης τραυματία Καφέ, το πιθανότερο είναι ότι στο ματς της Κυριακής (4/12) θα επιστρέψει σε ρόλο αμυντικού μέσου ο Νίκος Γεωργέας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.