Γκαλιάνι: “Μπαλοτέλι παίξε, αλλιώς θα φύγεις”

Σαφής ήταν ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο ΦΓκαλιάνι, σε ό,τι αφορά το μέλλον του Μάριο Μπαλοτέλι στους "ροσονέρι". Ο ισχυρός παράγοντας έδωσε τελεσίγραφο στον διεθνή Ιταλό επιθετικό!

Σαφής ήταν ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο ΦΓκαλιάνι, σε ό,τι αφορά το μέλλον του Μάριο Μπαλοτέλι στους “ροσονέρι”. Ο ισχυρός παράγοντας έδωσε τελεσίγραφο στον διεθνή Ιταλό επιθετικό!

Ο 25χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε 17 ματς με τη φανέλα της Μίλαν και έχει σημειώσει τρία γκολ. Επίδοση που μόνο ικανοποιητική δεν είναι. Αυτό, λοιπόν, που του είπαν είναι ότι έτσι όπως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή, δεν πρόκειται να γίνει κίνηση απόκτησής του, αλλά θα επιστρέψει στη Λίβερπουλ (επίσης δεν τον θέλει). Η μοναδική περίπτωση να παραμείνει στη χώρα του είναι…

“Ο Μπαλοτέλι θα πρέπει να κερδίσει το δικαίωμα να παίζει στη Μίλαν. Το ξέρει αυτό, γιατί είχαμε μια μεγάλης διάρκειας κουβέντα για το θέμα. Πρέπει να μας πείσει να αγοράσουμε τα δικαιώματά του, άρα αυτό εξαρτάται μόνο από τον ίδιο. Ο Μάριο έχει ό,τι χρειάζεται για να πετύχει αυτό το στόχο. Ευχόμαστε να το καταφέρει”, είπε σχετικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.