Σαββίδης: «Να χαλάσω τις προλήψεις»

Ο Ιβάν Σαββίδης υπογράμμισε πως θέλει να δώσει το «παρών» στον τέταρτο ημιτελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.

Ο Ιβάν Σαββίδης υπογράμμισε πως θέλει να δώσει το «παρών» στον τέταρτο ημιτελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Ο ισχυρός άνδρας το ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ υπογράμμισε πως θέλει να παρακολουθήσει από κοντά την πρόκριση της ομάδας του, στον τελικό του πρωταθλήματος. Παράλληλα, ο Σαββίδης υπογράμμισε πως ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που ορισμένοι θεωρούν πως η εμφάνισή του στο κλειστό της Πυλαίας, δεν έφερε γούρι.

Χαρακτηριστικά, ο Σαββίδης τόνισε: «Στενοχωρήθηκα. Νομίζω πως στεναχωρήθηκαν όλοι οι φίλαθλοι, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Σίγουρα έπρεπε να βάλουμε μια… τελεία σε αυτό το παιχνίδι, βάλαμε… κόμμα, δεν πειράζει. Θέλω να καταφέρω να έρθω την Τετάρτη. Για να χαλάσω και τις… προλήψεις. Εγώ ζήτησα και συγγνώμη από τα παιδιά, μήπως αν δεν ερχόμουν, κερδίζανε. Δεν πειράζει, η κατάσταση είναι ωραία, είναι καλή. Είναι καλό το γεγονός ότι ήρθα. Με αυτό το τρόπο κάνω τον εαυτό μου πιο πλούσιο, νομίζω ότι εμείς σε όλες τις αθλητικές κατευθύνεις θα προσπαθήσουμε να ανυψώσουμε τον ΠΑΟΚ».

Σχετικά με το αν θα δώσει το «παρών» στον τέταρτο ημιτελικό, ο Σαββίδης τόνισε: «Θα προσπαθήσουμε να έρθουμε, θα προσπαθήσουμε. Από τους φιλάθλους εγώ παίρνω δύναμη. Οι Πόντιοι δεν κουράζονται ποτέ. Εγώ νομίζω πως όλη η ζωή είναι μπροστά μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.