Την Κυριακή 17/4 ο Μαραθώνιος Ρόδου

Την ερχόμενη Κυριακή 17 Απριλίου θα διεξαχθεί ο 3ος Μαραθώνιος της Ρόδου με εκκίνηση στις 08:00 από τα «Δικαστήρια» στο κέντρο της πόλης και τερματισμό την πλατεία Ελευθερίας «στον βωμό της πατρίδας».

Την ερχόμενη Κυριακή 17 Απριλίου θα διεξαχθεί ο 3ος Μαραθώνιος της Ρόδου με εκκίνηση στις 08:00 από τα «Δικαστήρια» στο κέντρο της πόλης και τερματισμό την πλατεία Ελευθερίας «στον βωμό της πατρίδας».

Όλοι οι αθλητές θα τρέξουν σε μία κυκλική παραθαλάσσια διαδρομή, κλειστή στα αυτοκίνητα που θα διασχίζει το βόρειο κομμάτι της πόλης. Οι δρομείς, τρέχοντας σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα μέρη όπου στεκόταν στην αρχαιότητα ο περίφημος Κολοσσός της Ρόδου, καθώς και την μεσαιωνική Παλιά Πόλη, που έχει ανακηρυχτεί τόπος Παγκόσμιας Κληρονομιάς.

Παράλληλα με τον Μαραθώνιο θα διεξαχθούν επίσης και αγώνες δρόμου 10 χλμ και 5 χλμ με κοινή ώρα εκκίνησης στις 11:00 , ενώ μία ώρα αργότερα θα δοθεί εκκίνηση στον αγώνα δρόμου 1.000μ για μαθητές Δημοτικών Σχολείων.

Στους αγώνες (10 χλμ) θα μετάσχει και η Ουρανία Ρεμπούλη, νικήτρια του διεθνή Μαραθωνίου της Αθήνας, που έχει εξασφαλίσει και την πρόκριση για το Ρίο. Θα πάρουν μέρος επίσης ο Χρήστος Καλλίας στα 10χλμ και ο Γιώργος Μίνο με την Ζωή Ανδρικοπούλου στα 5 χλμ.

Συμβολική συμμετοχή για να στηρίξουν τη διοργάνωση θα έχουν οι Ολυμπιονίκες μας Βούλα Κοζομπόλη, Ειρήνη Αϊνδιλή, Νίκος Συρανίδης και Μιχάλης Μουρούτσος καθώς και η πρωταθλήτρια του επτάθλου Ρούλα Στρατάκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.