Τσάκας: «Υπάρχουν επαφές για Ροναλντίνιο»

Επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει τις επόμενες ημέρες συνάντηση με τον Ρομπέρτο Ασίς, ο Βλάσης Τσάκας.

Επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει τις επόμενες ημέρες συνάντηση με τον Ρομπέρτο Ασίς, ο Βλάσης Τσάκας. Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Αλ Σαούντ τόνισε πως προσπαθεί να προετοιμασία το έδαφος για τις συζητήσεις με τον Ρολαντίνιο. Επίσης, τόνισε πως δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία για το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών. Ο Τσάκας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM».

Για τον αδελφό και μάνατζερ του Ροναλντίνιο και το αν θα υπάρξει συνάντηση απόψε: «Για να το λένε οι πληροφορίες. κάτι θα ξέρουν! Θα δούμε πώς θα πάει. Υπάρχει η επαφή και θέληση. Όταν η επιθυμία είναι κοινή, όλα τα βρίσκουμε. Προετοιμάζουμε το έδαφος για τον Δεκέμβρη. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι επίσημα. Λίγο πάνω, λίγο κάτω θα τα βρούμε. Τα 20-25 εκατ. ευρώ το χρόνο που ακούγονται ως ποσό για τον ποδοσφαιριστή, δεν ισχύουν».

Για τη μεταβίβαση των μετοχών: «Όταν δείχνεις τα χρήματά σου μπορείς να το κάνεις από οποιαδήποτε άκρη του κόσμου. Για να τα εμφανίσεις χρειάζεται απλά ένα κλειδαριθμημένο σήμα. Η ελληνική τράπεζα επομένως είναι ενήμερη και θα μπορεί να δει τα λεφτά από οποιαδήποτε τράπεζα και αν έχει γίνει η κατάθεση».

Για το αν υπάρχει γκρουπ επιχειρηματιών πίσω από τον πρίγκιπα: «Από την αρχή το είχα πει. Από την πρώτη μέρα. Γιατί δεν έγινα κατανοητός δύο μήνες και μετά και μου ξαναγίνεται η ερώτηση, δεν το καταλαβαίνω».

Για το αν είναι αισιόδοξος για τη συμφωνία: «Υπάρχει κανένας λόγος για να μην είμαι; Εκφράζω απόλυτη βεβαιότητα, όχι απλά αισιοδοξία. Η Ευρώπη δεν είναι καλά. Εάν γίνει κάτι τρελό, μαγικό, πρωτόγνωρο. τι να πω; Μόνο τότε μπορεί να χαλάσει. Ίσως εάν υπάρξει ακυβερνησία».

Για το νόμο περί ξένων επενδυτών στην Ελλάδα: «Χθες μου είπαν για μια δήλωσh μέλους της Επιτροπής. Έχουμε το plan B έτοιμο μέσω Κύπρου. Περιμένουμε όμως την ψήφιση τροπολογίας για να γίνουν άμεσα τα πράγματα. Το υποσχέθηκε ένας υπουργός και περιμένουμε να τηρηθεί η υπόσχεση. Εάν δεν γίνει, έχουμε εναλλακτικό σχέδιο, αλλά θα υπάρξει καθυστέρηση. Θα μας ταλαιπωρήσει λίγο, αλλά θα το κάνουμε. Έχω όμως την πληροφόρηση πως ο νόμος είναι στο συρτάρι του υπουργού και εντός των επόμενων ημερών θα κατατεθεί προς ψήφιση».

Για την καθυστέρηση που παρατηρείται: «Πώς μου λέτε πως ο έλεγχος καθυστέρησε πάρα πολύ; Κράτησε 19 μέρες, όταν ο έλεγχος της Γιουνάιτεντ κράτησε 4,5 μήνες. Εάν πηγαίνεις σπίτι να αγοράσεις, θέλεις τρεις μήνες. Και μου λέτε πως καθυστερήσαμε; Με βάση το ΜοU, δεν καθυστερήσαμε καθόλου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.