Πρώτη κουβέντα για το μέλλον του Πογέτ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε με τον μάνατζερ του Ουρουγουανού προπονητή και συζήτησαν για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Γκουστάβο Πογέτ.

Η ανανέωση της συνεργασίας του Γκουστάβο Πογέτ με την ΑΕΚ αποτελεί εδώ και καιρό κυρίαρχο θέμα συζήτησης στην Ένωση. Ο Ουρουγουανός τεχνικός απέφευγε να τοποθετηθεί, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν ομάδες από το εξωτερικό που τον προσέγγισαν ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν. Ήθελε να διατηρηθεί η ηρεμία και να μην αποπροσανατολιστούν οι ποδοσφαιριστές από τις εξελίξεις. 

Το μεσημέρι της Δευτέρας (18/4) έφτασε στη χώρα μας ο ατζέντης του Πογέτ και λίγο αργότερα συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, σε ένα ραντεβού που είχε προγραμματιστεί αρκετό καιρό πριν οριστούν οι αγώνες κυπέλλου. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές να συζητούν γενικά την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και το τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα από τη μέρα που ο Ουρουγουανός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία. 

Επειδή όμως υπάρχουν μπροστά πολύ κρίσιμοι αγώνες, οι οποίοι θα κρίνουν το κατά πόσο θα είναι επιτυχημένη η φετινή σεζόν, αποφάσισαν να συναντηθούν και πάλι όταν το επιτρέψουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Όλα δείχνουν μάλιστα ότι το θέμα της ανανέωσης του Πογέτ θα πάει για το τέλος και των πλέι οφ. Επιθυμία μάλιστα τόσο του προπονητή, όσο και της διοίκησης είναι να μη δοθεί συνέχεια αυτή τη στιγμή, αφού προέχει η ηρεμία της ομάδας και η συγκέντρωση των παικτών στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.