Στην τελική ευθεία για το ντέρμπι

Τα πλάνα του για το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό αρχίζει να καταστρώνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Κανένα πρόβλημα για τον Καπίνο, ο οποίος εξετάστηκε.

Τα πλάνα του για το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό αρχίζει να καταστρώνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε στην προπόνηση της Τετάρτης να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ενώ τα μόνα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι αυτά των Χριστοδουλόπουλου, Ρούντολφ, Κοτσόλη και Τοσέ. Οι τέσσερις παίκτες ακολούθησαν ατομικό προγράμματα προπόνησης και μαζί με τον τραυματία Νίνη, έχουν τεθεί εκτός «μάχης» για το ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Φερέιρα είδε τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και να ακολουθούν πρόγραμμα, το οποίο προέβλεπε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, δίτερμα στα ? του γηπέδου σε τρία γκρουπ εναλλάξ και δίτερμα με έμφαση στην τακτική. Από την Πέμπτη, θα τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Καπίνο ήταν θετικά για το “τριφύλλι”. Ο διεθνής τερματοφύλακας αναμένεται να δώσει το “παρών” στο ντέρμπι, ακολουθώντας τις επόμενες ημέρες πρόγραμμα θεραπείας.

Στα αγωνιστικά, ο Φερέιρα είναι έτοιμος να διατηρήσει το 4-4-1-1 και στην προπόνηση της Τετάρτης δοκίμασε τον Λουκά Βύντρα στο δεξί άκρο της άμυνας. Στην προπόνηση πήρε μέρος και ο Σαντιάγκο Ντίαζ, ο οποίος έκλεψε για μια ακόμα ημέρα τις εντυπώσεις. Ο Φερέιρα σταματούσε συνεχώς την προπόνηση, για να δώσει οδηγίες στους παίκτες του, ενώ το οικογενειακό διπλό έμοιαζε περισσότερο με επίσημο αγώνα, λόγω του τρόπου με τον οποίο το αντιμετώπισαν οι ποδοσφαιριστές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.