Επιστρέφουν οι φιλοξενούμενοι στην Αργεντινή!

Έπειτα από πέντε χρόνια, τα γήπεδα της Αργεντινής «ανοίγουν» ξανά για τους φιλοξενούμενους οπαδούς σε αγώνες πρωταθλήματος.

Έπειτα από πέντε χρόνια, τα γήπεδα της Αργεντινής «ανοίγουν» ξανά για τους φιλοξενούμενους οπαδούς σε αγώνες πρωταθλήματος.

Η απαγόρευση μετακίνησης φιλοξενούμενων οπαδών, είχε αποφασιστεί πριν από πέντε χρόνια από τις αρμόδιες αρχές, λόγω της βίας στα γήπεδα που είχε στοιχίσει την ζωή σε πάνω από 90 άτομα την προηγούμενη δεκαετία.

Τα περιστατικά βίας όμως έχουν περιοριστεί αισθητά την τελευταία τριετία και έτσι οι Αργεντινοί αποφάσισαν να αρθεί πιλοτικά η απαγόρευση στα γήπεδα των μισών από τις 26 ομάδες της πρώτης κατηγορίας.

Στις ομάδες που θα φιλοξενήσουν ξανά αντίπαλους οπαδούς αρχικά, δεν συμπεριλαμβάνονται οι πέντε μεγάλες της χώρας (Μπόκα Τζούνιορς, Ρίβερ Πλέιτ, Σαν Λορέντσο, Ιντεπεντιέντε και Ράσινγκ), που θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα.

Όπως διευκρίνισε ο υπεύθυνος για την ασφάλεια στα γήπεδα, Γκιγιέρμο Μαδέρο, πλέον τα εισιτήρια των αγώνων πρωταθλήματος θα πωλούνται αποκλειστικά μέσω της διοργανώτριας και όχι των συλλόγων, προκειμένου να μην πέφτουν στα χέρια σεσημασμένων χούλιγκαν. Επίσης, καθιερώνεται η έκδοση «ταυτότητας φιλάθλου» (FanID), χωρίς την οποία κανείς δεν θα μπορεί πλέον να αγοράσει εισιτήριο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.