Ρατάν Μέις: «Θέλουμε το treble»

Ο Ξαβιέ Ρατάν Μέις τόνισε πως ο στόχος της ΑΕΚ την εφετινή αγωνιστική περίοδο είναι η κατάκτηση και των τριών τίτλων, στις διοργανώσεις που θα λάβει μέρος.

Ο Ξαβιέ Ρατάν Μέις τόνισε πως ο στόχος της ΑΕΚ την εφετινή αγωνιστική περίοδο είναι η κατάκτηση και των τριών τίτλων, στις διοργανώσεις που θα λάβει μέρος. Ο Καναδός γκαρντ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το ρόστερ της Ένωσης και έκανε ειδική αναφορά στον Γκρίφιν. 

Αρχικά, ο παίκτης της ΑΕΚ δήλωσε στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ»: «Πιστεύω πως έχουμε ένα καλό σύνολο και έχει γίνει καλή δουλειά στην επιλογή των παικτών. Οι αθλητές είναι έτοιμοι να φέρουν εις πέρας τους ρόλους τους. Είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον και πιστεύω πως τις επόμενες 5-6 εβδομάδες που θα είμαστε μαζί θα γίνουμε μια οικογένεια. Τους περισσότερους από τους συμπαίκτες μου τους ήξερα. Πιστεύω πως μαζί με τον Γκρίφιν θα κάνουμε τρομερή δυάδα στην περιφέρεια».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Θέλω να είμαι ένας από τους καλύτερους, ένας ηγέτης της ομάδας και να βοηθήσω να κατακτήσουμε περισσότερα τρόπαια. Μακάρι να κατακτήσουμε ξανά δύο τρόπαια, η ομάδα έχει μπροστά της τρεις διοργανώσεις. Αυτός είναι ο στόχος μας, να κερδίσουμε και τα τρία τρόπαια. Δε νομίζω πως πρέπει να έχουμε στόχο να πετύχουμε κάτι λιγότερο από αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.