Δεν έχει αποφασίσει για τα άκρα της επίθεσης

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φέρεται να μην έχει αποφασίσει ακόμα για τους δυο παίκτες, που θα αγωνιστούν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ, στη ρεβάνς με την Μπενφίκα για τα play off του Champions League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φέρεται να μην έχει αποφασίσει ακόμα για τους δυο παίκτες, που θα αγωνιστούν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ, στη ρεβάνς με την Μπενφίκα για τα play off του Champions League. Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να στηριχθεί στην ίδια ενδεκάδα που είχε χρησιμοποιήσει στο ματς με τους «αετούς» της Λισσαβόνας, στην πρώτη αναμέτρηση και στις τελευταίες προπονήσεις θα αποφασίσει για τις δυο θέσεις, τις οποίες διεκδικούν τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τον Πασχαλάκη στην εστία. Οι Βαρέλα και Κρέσπο θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, με τους Μάτος και Βιεϊρίνια να είναι οι δυο πλάγιοι μπακ. Οι Μαουρίσιο και Κάνιας θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι, με τον Πέλκα να είναι ο μόνος σίγουρος για τη μεσοεπιθετική γραμμή. Τις άλλες δυο θέσεις διεκδικούν οι Λημνιός, Ουάρντα, Ζαμπά και Μπίσεσβαρ. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Πρίγιοβιτς.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.