“Αξιομνημόνευτη η ανταπόκριση του κόσμου του Παναθηναϊκού”

Τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την ανταπόκρισή του στο κάλεσμα και την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, ευχαρίστησε η πράσινη ΠΑΕ.

Τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την ανταπόκρισή του στο κάλεσμα και την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, ευχαρίστησε η πράσινη ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

«Η ανταπόκριση του φίλαθλου κόσμου του συλλόγου στο κάλεσμα μας να στηρίξουμε όλοι μαζί το Τριφύλλι μέσω των Καρτών Διαρκείας της νέας σεζόν είναι αξιομνημόνευτη. Με τη συμπλήρωση δύο 24ωρων από την ανακοίνωση διάθεσης των Καρτών Διαρκείας, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας για τη συμπαράσταση στην προσπάθεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα, ενημερώνουμε τους φιλάθλους που έχουν αγοράσει Κάρτα Διαρκείας με ηλεκτρονικό τρόπο ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους θα ήταν προτιμότερο να παραλάβουν αύριο Παρασκευή 31 Αυγούστου την κάρτα τους από τα γραφεία μας στο ΟΑΚΑ (Αίθουσα Κασιμάτης, ώρες λειτουργίας 09.30-17.30).

Το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, τα γραφεία στο ΟΑΚΑ θα είναι ανοιχτά τόσο για πώληση όσο και για παραλαβή Καρτών Διαρκείας από τις 10 π.μ. έως τη 1.30 μ.μ.».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.