Μπεγερίν: «Με έχουν πει… λεσβία»

Ο Έκτορ Μπεγερίν τόνισε πως έχει δεχτεί αρκετά ειρωνικά σχόλια το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα οποία φτάνουν και σε ομοφοβικό επίπεδο από ορισμένους.

Ο Έκτορ Μπεγερίν τόνισε πως έχει δεχτεί αρκετά ειρωνικά σχόλια το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα οποία φτάνουν και σε ομοφοβικό επίπεδο από ορισμένους. Ο Ισπανός αμυντικός της Άρσεναλ αποκάλυψε πως κάποιος τον είχε αποκαλέσει «λεσβία», λόγω των μαλλιών του και των ρούχων που επιλέγει να φορέσει.

Αρχικά, ο Μπεγερίν δήλωσε: «Έχω μάθει να αντιμετωπίζω όλα τα σχόλια που είναι εναντίον μου. Με έχουν αποκαλέσει λεσβία, επειδή έχω μακριά μαλλιά. Υπάρχουν αρκετά είδη ομοφοβικών σχολίων, προσπαθώ αλλά υπάρχουν στιγμές που με επηρεάζουν».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός παίκτης τόνισε: «Αν κάποιοι άνθρωπο έχουν μία συγκεκριμένη ιδέα για το πώς πρέπει να μοιάζει ένας ποδοσφαιριστής και είναι λίγο διαφορετικός, τότε γίνεσαι στόχος. Αυτό είναι επικίνδυνο».

Παράλληλα, ο Μπεγερίν αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους έκλεισε τον λογαριασμό του στο Twitter: «Διέγραψα για λίγο τις εφαρμογές μου και αργότερα αποφάσισα να τις ξανά χρησιμοποιήσω. Το Twitter είναι μια σπουδαία πηγή πληροφόρησης και κάθε μέρα μαθαίνω να αντιμετωπίζω τα σχόλια προς τον εαυτό μου με έναν καλύτερο τρόπο».

Τέλος, ο Ισπανός παίκτης υπογράμμισε: «Είναι αδύνατον για κάποιον στο ποδόσφαιρο να παραδεχτεί ανοιχτά ότι είναι γκέι. Κάποιοι φίλαθλοι δεν είναι έτοιμοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.