Destiny 2: To Forsaken Raid ολοκληρώθηκε και ξεκλείδωσε νέο content για όλους

Δωράκια από την Bungie για την Clan Redeem.H Bungie υποσχέθηκε το Last Wish, το raid στο νέο DLC...

Δωράκια από την Bungie για την Clan Redeem.

H Bungie υποσχέθηκε το Last Wish, το raid στο νέο DLC του Destiny 2 ονόματι Forsaken, θα δυσκόλευε ακόμα και τους πιο skilled παίκτες, και φαίνεται πως κράτησε την υπόσχεσή της. Περίπου 19 ώρες πέρασαν προτού το Last Wish ολοκληρωθεί για πρώτη φορά, χρόνος αντίστροφου ρεκόρ καθώς είναι ο περισσότερος χρόνος που έχει καταφέρει raid στο Destiny να μείνει ανολοκλήρωτο. Στο τέλος όμως κέρδισαν όλοι από αυτό, και όχι μόνο τα μέλη της ομάδας.

Αφότου το Clan Redeem ολοκλήρωσε το raid, η Bungie ξεκλείδωσε ένα Strike με θέμα το Dreaming City και τον χάρτη Gambit για όλους τους κατόχους του Forsaken. Επιπλέον, όλοι οι παίκτες θα βλέπουν ένα νέο cutscene όταν μπαίνουν στην Dreaming City, που είναι και η End-Game περιοχή του Forsaken.

Η νίκη της Clan Redeem στο Last Wish επίσης δημιούργησε ένα αυτόματο in-game μήνυμα προς όλους τους παίκτες του Destiny 2 ενημερώνοντας τους για την επιτυχία της ομάδας. “A team of Guardians entered the heart of the Dreaming City and slew Riven of a Thousand Voices,” ήταν το μήνυμα. “They had no way of knowing that was exactly what Riven wanted…”.

Το Last Wish άνοιξε τις πύλες του στις 10 π.μ PDT στις 14 Σεπτεμβρίου, και μέλη της Clan Redeem κατάφεραν να είναι οι πρώτοι που το ολοκλήρωσαν στις 4:45 μ.μ περίπου στις 15 Σεπτεμβρίου. Ήταν η πέμπτη φόρα που η Clan Redeem ήταν η πρώτη clan που κατάφερε κάτι τέτοιου βεληνεκούς στο Destiny. Για τις προσπάθειες τους, η Bungie θα δώσει σε κάθε μέλος μια wrestling-style ζώνη με το σήμα του Destiny.

Κάθε φορά που η Bungie είχε προσθέσει ένα raid στο Destiny, πέρναγαν ελάχιστες ώρες προτού κάποια ομάδα το ολοκλήρωνε για πρώτη φορά. Οι 18 ώρες και 48 λεπτά που έκανα οι Redeem να ολοκληρώσουν το Last Wish είναι αρκετά περισσότερος χρόνος.

Πριν καν κυκλοφορήσει το Forsaken, κάποιοι παίκτες είχαν καταφέρει με ένα glitch να αποκτήσουν gear από το Last Wish. Τώρα βέβαια, όλοι οι κάτοχοι του Forsaken μπορούν να μπουν και να δοκιμάσουν την τύχη τους στο Last Wish αλλά και να επισκεφθούν την Dreaming City.


Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.