«Μονόδρομος» η νίκη για τον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις και να τονώσει σημαντικά την ψυχολογία του.

Ο Πανιώνιος θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις και να τονώσει σημαντικά την ψυχολογία του. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα 4-0 από την ΑΕΚ, την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος και να παρουσιάζει στο ματς με τον Ολυμπιακό, μια βελτιωμένη εικόνα, η οποία θα τη βοηθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Ζοσέ Ανιγκό δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στον Καμαρά, ο οποίος είναι τραυματίας, καθώς επίσης και στους Κότσιτς, Μακρύλλο, Ρέτζα και Άμπεργκ.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης αναμένεται να παραταχθεί με τον Μανοΐλοβιτς στην εστία και τους Κούρντι και Ντομίνγκες στα άκρα της άμυνας. Οι Παπαγεωργίου και Μπανανά θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, με τους Κεϊτά και Οικονομίδη να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Ι Μασούρας και Μανθάτης θα είναι οι δυο πλάγιοι μεσοεπιθετικοί, με τον Σπιριντόνοβιτς να αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, πίσω από τον Ντουρμισάι, ο οποίος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.