Έφτασε η νέα αφίσα από το επόμενο crossover του Arrowverse

Κάτι περίεργο συνέβη...Από το επόμενο crossover των ηρώων που συμμετέχουν στο Arrowverse του CW...

Κάτι περίεργο συνέβη…

Από το επόμενο crossover των ηρώων που συμμετέχουν στο Arrowverse του CW έχουν ακουστεί πολλά. Για τους κύριους χαρακτήρες, όμως, ελάχιστα. Η νέα αφίσα που βρήκε τον δρόμο της προς τη δημοσιότητα δείχνει τους δύο από τους τρεις πρωταγωνιστές σε μία, σχετικά, άβολη κατάσταση.

Με τίτλο “Elseworlds”, το crossover θα προβληθεί 9 με 11 Δεκεμβρίου, και θα φέρει ιστορίες που έχουν ξαναειπωθεί σε κόμικ με έναν ασυνεχή τρόπο. Με τον ίδιο τίτλο είχαν συστηθεί και αυτόνομες ιστορίες σε κόμικς της DC, όπου γνωστοί χαρακτήρες βρίσκονταν σε παρόμοιες άβολες καταστάσεις. Τα επεισόδια που θα δούμε τον Δεκέμβρη θα ξεκινήσουν με τον Flash και θα τελειώσουν με τη Supergirl. Την αφίσα μπορείτε να δείτε παρακάτω, όπως τη μετέφερε το comicbook.

“Το πεπρωμένο θα ξαναγραφτεί”, αναγράφεται ψηλά στην αφίσα και η εικόνα που βλέπουμε ξεκαθαρίζει λίγα πράγματα από την ιστορία. Ο Barry Allen αυτή τη φορά θα φορέσει την πράσινη κουκούλα του Arrow και θα κρατήσει το τόξο του, ενώ ο Oliver Queen φαίνεται να φέρει τη δύναμη του πιο γρήγορου ανθρώπου στη γη και να φορά την αντίστοιχη στολή, που μπορεί να υποστηρίξει την εκπληκτική ταχύτητα του Flash.

Από την υπόθεση γνωρίζουμε, μέχρι στιγμής, πως οι τρεις πρωταγωνιστές, Flash, Green Arrow και Supergirl, θα βρεθούν στη σκοτεινή πόλη της Gotham, όπου θα βρεθούν ανάμεσα στους Superman και Lois Lane και τη Batwoman, που θα συστηθεί με δική της σειρά αργότερα στο CW. Η πρώτη εικόνα του Superman κυκλοφόρησε ήδη, δείχνοντας μας τον γνωστό υπέρ-ήρωα σε μία πιο σκοτεινή εκδοχή, που θα μπορούσε μάλιστα να συσχετίζεται με παράλληλα σύμπαντα και περίεργες καταστάσεις, αντίστοιχα με τα “Elsworlds” των κόμικς.

Τους γνωστούς ήρωες θα συνοδέψει και η Nora Fries, σύζυγος ενός κλασικού villain του Batman, του Mr. Freeze. Την Fries θα ενσαρκώσει η Cassandra Jean Amell γνωστή από τη συμμετοχή της στο “America’s Next Top Model”.

Την Batwoman, που θα δούμε στο Arrowverse προτού καν αποκτήσει τη δική της σειρά, ενσαρκώνει η Ruby Rose και έχει ήδη φορέσει τη νέα της στολή. Η σειρά βρίσκεται ακόμα σε ανάπτυξη, και εάν τελικά επιλεχθεί να συνεχίσει θα προβληθεί μέσα στην επόμενη χρονιά.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.