Αποθέωση του Σάρι από τον Ιγκουαίν

Το όνομα του Μαουρίτσιο Σάρι έχει κλέψει... προπονητικά την παράσταση τον τελευταίο χρόνο και μέρα με την ημέρα η φήμη του αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις.

Το όνομα του Μαουρίτσιο Σάρι έχει κλέψει… προπονητικά την παράσταση τον τελευταίο χρόνο και μέρα με την ημέρα η φήμη του αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ο επιθετικός της Μίλαν και πρώην παίκτης της Νάπολι, Γκονσάλο Ιγκουαίν, αναφέρθηκε στον τεχνικό που πλέον διαπρέπει στην Αγγλία με την Τσέλσι λέγοντας αρχικά: “Ο Σάρι ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που με ήθελε στην Τσέλσι”.

“Είναι ο καλύτερο προπονητής που είχα στην καριέρα μου και ανέδειξε τα καλύτερα στοιχεία του παιχνιδιού μου. Νομίζω ότι μοιάζουν με τον Γκατούσο. Αμφότεροι δε μπορούν να συμβιβαστούν με την ήττα. Είναι στοιχείο που έχω κι εγώ. Η Μίλαν βελτιώνεται και νομίζω πως πλέον παίζουμε καλύτερα και δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες αφού ο προπονητής μας έχει βρει την κατάλληλη ισορροπία στην τακτική”, ανέφερε χαρακτηριστικά δίνοντας και το στίγμα για το που κινείται η Μίλαν τον τελευταίο καιρό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.