Κούτρης: “Να τελειώνουμε από νωρίς τα ματς” (video)

Ο Λεονάρντο Κούτρης τόνισε πως θα πρέπει η ομάδα να τελειώνει τα παιχνίδια πιο νωρίς γιατί δεν θα έρχεται σε κάθε ματς γκολ στο 90'.

Ο Λεονάρντο Κούτρης τόνισε πως θα πρέπει η ομάδα να τελειώνει τα παιχνίδια πιο νωρίς γιατί δεν θα έρχεται σε κάθε ματς γκολ στο 90′. 

Αναλυτικά:

“Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Το ματς εμείς έπρεπε να το κάνουμε εύκολο, περιμέναμε να είναι δύσκολο το ματς, όταν έχεις απέναντί σου κλειστές άμυνες. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δεν βρήκαμε τις φάσεις που δουλεύουμε αλλά το μόνο θετικό είναι ότι πήραμε τη νίκη και το θέλαμε πολύ. Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι. Δεν τα παρατάμε ποτέ, θέλουμε όμως να τελειώνουμε τα ματς πιο νωρίς γιατί δεν θα βρίσκουμε κάθε φορά γκολ στο 90′. Κυνηγάμε κάθε ματς μέχρι τέλους, δεν κάναμε ένα καθόλου καλό παιχνίδι σήμερα. Κάθε ματς πρέπει εμείς να το κάνουμε εύκολο για να σκοράρουμε νωρίς και να ανοίγουμε τις αντίπαλες άμυνες. Ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης μας, μας δίνει αφάνταστη δύναμη και τον χρειαζόμαστε δίπλα μας για να πανηγυρίσουμε στο τέλος της χρονιάς”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.