Σχεδόν οι μισοί χρήστες Nintendo Switch έχουν κατεβάσει το Fortnite

Σε περίπου 11,5 εκατομμύρια Switch παγκοσμίως.Η Nintendo ανακοίνωσε ότι από την κυκλοφορία του τον...

Σε περίπου 11,5 εκατομμύρια Switch παγκοσμίως.

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι από την κυκλοφορία του τον περασμένο Ιούνιο, το Fortnite υπάρχει πλέον “σχεδόν στα μισά Nintendo Switch παγκοσμίως.”

Όπως έχει αναφέρει η Nintendo, οι πωλήσεις του Switch έχουν σχεδόν φτάσει τα 23 εκατομμύρια. Αυτό σημαίνει ότι το Fortnite έχει κατέβει σε 11,5 εκατομμύρια απ’ αυτά.

Τέτοιοι αριθμοί θυμίζουν το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, το οποίο πούλησε 925,000 αντίτυπα μέσα σε 28 μέρες από την κυκλοφορία του, την στιγμή που το Nintendo Switch είχε πουλήσει 906,000 μονάδες.

Το ίδιο briefing που αποκάλυψε την επιτυχία του Fortnite στην τελευταία κονσόλα της Nintendo, αποκάλυψε επίσης πως το Super Mario Party, το οποίο κυκλοφόρησε στις 5 Οκτωβρίου, έχει ήδη πουλήσει περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια αντίτυπα.

Στο review του αμερικάνικου IGN, γράφτηκε ότι το “Super Mario Party” είναι το καλύτερο Mario Party που έχουμε δει εδώ και δύο γενιές κονσολών της Nintendo, αλλά όσο και να ξεχωρίζουν κάποια από τα 80 minigames, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος το party να μπαγιατέψει.”

Επιπλέον, η Nintendo δήλωσε ότι από όλους τους συνδρομητές του Nintendo Switch Online, περισσότεροι από τους μισούς έχουν προτιμήσει την 12μηνη οικογενειακή η ατομική συνδρομή.

Το Fortnite βρίσκεται πλέον στην έκτη σεζόν του και γιορτάζει το Halloween με το Fortnitemares event το οποίο περιλαμβάνει cube monsters προερχόμενα από cube fragments διασκορπισμένα στον χάρτη όπως επίσης και ένα νέο outfit που αλλάζει όσο προκαλείτε περισσότερο damage.


Ο Κωνσταντίνος Κοντόπουλος δεν παίζει συχνά Fortnite γιατί δεν έχει καμιά όρεξη να του τη λένε 15χρονα.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.