Ρεκόρ με γκολ για τον σαραντάρη Πισάρο

Ο Κλάουντιο Πισάρο σκόραρε μόλις στο όγδοο λεπτό της αναμέτρησης της Βέρντερ Βρέμης με την ερασιτεχνική Βάιχε Φλένσμπουργκ και έγραψε ιστορία στο κύπελλο Γερμανίας!

Ο Κλάουντιο Πισάρο σκόραρε μόλις στο όγδοο λεπτό της αναμέτρησης της Βέρντερ Βρέμης με την ερασιτεχνική Βάιχε Φλένσμπουργκ και έγραψε ιστορία στο κύπελλο Γερμανίας! 

Με 55 αγώνες έγινε ο ξένος παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην διοργάνωση! Η πρώτη του συμμετοχή ήταν πριν από 19 χρόνια, στις 12/10/1999 και πάλι με την φανέλα της Βέρντερ σε ένα ματς που η Βρέμη είχε αποκλείσει στα πέναλτι την Κάιζερσλαουτερν του Ότο Ρεχάγκελ!

Παράλληλα με το γκολ που πέτυχε στο 5-1 απέναντι στους ερασιτέχνες της Φλένσμπουργκ ανέβηκε και στην όγδοη θέση της λίστας των σκόρερ της διοργάνωσης. Έφτασε τα 31 τέρματα και προσπέρασε τον Κάρλ Αλγκέβερ (Στουτγκάρδη 1980/91)! Απέχει τέσσερα τέρματα από την έβδομη θέση όπου βρίσκεται ο Ρόνι Βορμ (Ντούισμπουργκ 1971/79 & Μπράουνσβαϊγκ 1979/87) με 35 γκολ! Αλλά δεν υπάρχει άγχος… ο Πισάρο στα σαράντα του περνάει δεύτερη εφηβεία. Φέτος σε 8 αγώνες για πρωτάθλημα και κύπελλο έχει δύο γκολ και δύο ασίστ! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.