Καζάζης: Τεράστια προβλήματα οι μεγάλοι

27/11/2010 • 14:00
Καζάζης: Τεράστια προβλήματα οι μεγάλοι
  • shares

Ο Έλληνας τεχνικός των "πράσινων" τόνισε μεταξύ άλλων, πως οι δυο "μεγάλοι" του ελληνικού βόλεϊ αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία θα αποβούν μοιραία αν δε βρεθεί άμεσα λύση. Ο Καζάζης μίλησε στην εφημερίδα " Το Βήμα".

Αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: «Είμαι αυτός που θα φύγει τελευταίος. Όπου κι αν φτάσει η ομάδα, όσα προβλήματα κι αν προκύψουν. Ξέρω ότι μπορεί να μην πληρωθώ ποτέ, αλλά πλέον θα το παλέψω μέχρι τέλος.Πάντα ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα της καρδιάς μου, αλλά μέσα από αυτήν τη δυσκολία κατάλαβα πόσο αγαπάω αυτή την ομάδα. Ίσως αυτό είναι ένας σοβαρός λόγος που αντέχω ακόμη. Μέσα από αυτή τη διαδικασία συνειδητοποίησα ότι είναι κάτι πολύ δυνατό για μένα να είμαι σε αυτή την ομάδα».

Επίσης, για την κατάσταση των παικτών τόνισε: «Οι παίκτες με επικεφαλής τους παλιούς όπως ο Πανταλέων, ο Ψάρρας, ο Ντωνάς, αλλά και οι καινούργιοι, είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες. Τους έχει αγγίξει πολύ αυτή η κατάσταση, αλλά βρίσκουν το κουράγιο και ακόμα το παλεύουν. Είναι αξιέπαινοι γιατί όταν μιλάμε για επαγγελματίες παίκτες, και αυτά τα παιδιά είναι απλήρωτα 7-8 μήνες, αυτό δεν λέγεται επαγγελματισμός. Αυτό λέγεται καθαρή ευσυνειδησία». 

Τέλος ο Καζάζης υπογράμμισε: «Οι πρώτες υποψήφιες ομάδες για να διαλυθούν είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, μολονότι είναι το οξυγόνο του αθλητισμού στην Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας...
25/09/2018 • 08:23

Πάθος και πίεση στα ματς του Μάντσεστερ και του Μιλάνου

Το Αγγλικό Λιγκ Καπ μας δίνει καλές ιδέες απόψε. Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ προφανώς και θέλει μια επιβλητική παρουσία μετά από τις πρόσφατες κακές εμφανίσεις. Παραγωγικό ματς περιμένουμε και στο Μιλάνο όπου η Ίντερ φιλοξενεί την Φιορεντίνα

19/09/2018 • 10:52