«Μονόδρομος» η νίκη για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ντουντελάνζ, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση (22:00).

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ντουντελάνζ, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση (22:00). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πανηγυρίσουν τη δεύτερη νίκη τους στη διοργάνωση, μετά το εκτός έδρας 2-0 του Λουξεμβούργου, ενώ παράλληλα θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους και στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, ανάμεσα στην Μπέτις και τη Μίλαν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, συγκριτικά με την ενδεκάδα που παρέταξε στο ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το 4-2-3-1 θα διατηρηθεί, με τον Γιαννιώτη να κάθεται στην εστία των «ερυθρολεύκων». Οι Μεριά και Μιράντα θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Τοροσίδη και Τσιμίκα στα άκρα της άμυνας. 

Οι Καμαρά και Νάτχο θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι, με τους Ποντένσε, Ναουέλ και Φορτούνη να αγωνίζονται στη μεσοεπιθετική γραμμή. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Χριστοδουλόπουλος. Εκτός αποστολής για τους Πειραιώτες έμειναν οι Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς, Γκιγιέρμε, Νικολάου, Ανδρούτσος, Βουρσάι και Γκερέρο. 

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να παραταχθούν με τους Μπονεφουά, Ζορντανόφ, Σνελ, Πρεμπέ, Μελίς, Μπίσεβατς, Κρούσκα, Κουτουριέ, Στολζ, Σινάνι και Τουρπέλ. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τσέχος, Πετρ Αντερλεάνου, με βοηθούς τους Ίβο Νάντβορνικ και Γίρι Μόλατεκ. Οι Ζμπίνεκ Πρόσκε και Κάρελ Χρούμπες θα είναι οι επιπρόσθετοι βοηθοί. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.