Χορηγός η Πολιτεία και για τα επόμενα 2 χρόνια

08/12/2010 • 13:21
Χορηγός η Πολιτεία και για τα επόμενα 2 χρόνια
  • shares

Αυτό προέκυψε από την συνάντηση που είχαν πριν από λίγη ώρα οι διοικούντες την ΕΣΑΠ με τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Νικητιάδη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο κ. Νικητιάδης υποσχέθηκε στον πρόεδρο της ΕΣΑΠ κ. Παντελή Ταρνατώρο ότι τόσο για αυτή την σεζόν όσο και για την επόμενη τα 12 ΤΑΑ θα επιχορηγηθούν από την Πολιτεία με 1.2 εκατομμύριο Ευρώ.

Όσον αφορά στο πότε θα εισπραχτεί το φετινό ποσό ο κ. Νικητιάδης τόνισε πως στις επόμενες μέρες θα υπάρξει ρύθμιση προκειμένου να μπορέσουν οι ομάδες να ειπράσξουν το συντομότερο δυνατόν τα 100 χιλιάδες Ευρώ που τους αναλογούν για την τρέχουσα σεζόν. Άλλη μια είδηση που αναδεικνύεται από την συνάντηση ΕΣΑΠ και Υφυπουργού Αθλητισμού είναι ότι σε λίγες μέρες θα υπάρξει νέο ραντεβού στο οποίο θα παρευρίσκεται και το προεδρείο του ΠΑΣΑΠ (παίκτες). Στην σημερινή συνάντηση έδωσε το παρών και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Παντελής Λώλης

Γράψτε το σχόλιο σας...
16/07/2019 • 07:03

Ρεβάνς με ρυθμό και γκολ σε Βαλέτα και Βελιγράδι (video)

Η πιο μεγάλη των προκριματικών έγινε στην Μολδαβία όπου η σχεδόν άγνωστη Σαμπουρτάλο νίκησε με 3-0. Τώρα η Σέριφ ψάχνει με τις εμπειρίες της ένα θαύμα! Η αποτελεσματικότητα θα φέρει την πρόκριση στο Βελιγράδι, τη Βαλέτα και τα νησιά Φερόε