ΕΑ Πατρών κατά ΕΣΑΠ

09/12/2010 • 21:06
ΕΑ Πατρών κατά ΕΣΑΠ
  • shares

Οι Πατρινοί ήθελαν το ματς να γίνει Κυριακή επειδή η αποστολή της ομάδας τους θα γύριζε Παρασκευή ξημερώματα από το ευρωπαϊκό της ταξίδι στην Φιλανδία. Ωστόσο η προκήρυξη του πρωταθλήματος αναφέρει ρητά ότι η επιτροπή πρωταθλήματος μπορεί να ορίσει παιχνίδι ομάδας αν και εφόσον έχουν περάσει 48 ώρες από την διεξαγωγή του ευρωπαϊκού της αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΑ Πατρών έχει ως εξής:

«Η προκήρυξη του πρωταθλήματος φαίνεται ότι εφαρμόζεται κατά το δοκούν, όπως δηλαδή συμφέρει αυτούς που θεωρούν ότι διοικούν το Ελληνικό βόλεϊ. Εμείς απλά θέτουμε προ των ευθυνών της την ΕΣΑΠ και όλους όσοι έχουν λόγο στην κατάρτιση του πρόχειρου και χωρίς προηγούμενο, προγράμματος της 7ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Ανδρών.
Σε στιγμές που πλήττεται ο Ελληνικός αθλητισμός γενικότερα και το Ελληνικό βόλεϊ ειδικότερα, σε στιγμές που η ΕΣΑΠ θα έπρεπε να στηρίζει απόλυτα και ισότιμα τα μέλη της, και αντίστοιχα τα μέλη-Σύλλογοι της ΕΣΑΠ, είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι κοιτάζουν μόνο το συμφέρον τους. Και από αυτές τις συμπεριφορές είναι προφανές ότι ζημιωμένο θα βγει το Ελληνικό βόλεϊ.
Να είναι σίγουροι όμως όλοι, ότι η ΕΑΠ Λουξ θα φροντίσει να διαφυλάξει το κύρος της, να ικανοποιήσει το αίσθημα περί κοινού δικαίου και όλους όσοι την έχουν εμπιστευτεί.
Για εμάς εδώ στην Πάτρα, το θέμα δεν είναι ούτε πότε θα διεξαχθεί το παιχνίδι ΕΑΠ Λουξ-Ολυμπιακός, ούτε καν ποιος θα νικήσει. Το θέμα είναι ότι τη στιγμή που η χώρα έχει τόσα πολλά κοινωνικά, οικονομικά και άλλα προβλήματα, στον μικρόκοσμο του βόλεϊ κάποιοι αρέσκονται να κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους». 

 

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/07/2019 • 08:39

Ματς έντονων προκλήσεων σε Τσεχία, Ολλανδία και το Λιγκ καπ Σκωτίας

Δύσκολο το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Τσάμπιονς λιγκ και σε μια έδρα έντονης πίεσης για κάθε φιλοξενούμενο. Καλά παιχνίδια περιμένουμε, νωρίς στην Σαϊτάμα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Τσέλσι και πιο αργά στο Αϊντχόφεν