Τετ α τετ Ταρνατώρου-Γκουλινέλι

27/12/2010 • 19:06
Τετ α τετ Ταρνατώρου-Γκουλινέλι
  • shares

Συνάντηση με τον προπονητή του Ολυμπιακού Φλάβιο Γκουλινέλι είχε το μεσημέρι το μέλος του «ερυθρόλευκου» ΤΑΑ Παντελής Ταρνατώρος. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για το τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα με τον πρόεδρο της Λίγκας να συνιστά υπομονή μερικές μέρες ακόμη στον Ιταλό προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό περιμένουν από μέρα σε μέρα χρήματα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προκειμένου να μπορέσουν να πληρώσουν μέρος των οφειλών προς τους παίκτες.

Επίσης σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις του Λεωνίδα Θεοδωρακάκη με επιφανείς «ερυθρόλευκους» επιχειρηματίες προκειμένου να προσφέρουν οικονομικά στον Ερασιτέχνη ενώ ανοικτό παραμένει και το θέμα της εμπλοκής, άμεσης ή έμμεσης, του ηγέτη του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. Το κλίμα πάντως στους παίκτες παραμένει βαρύ αφού ούτε τα Χριστούγεννα είδαν το χρώμα του χρήματος. Ωστόσο άπαντες ήταν παρόντες σήμερα στην επιστροφή τους από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές. 

...Παντελής Λώλης

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/08/2019 • 08:23

Ποιοτικό προβάδισμα για Ντόρτμουντ, Σεβίλλη και Λοριάν (video)

Προβάδισμα νίκης μέσα από ορατά εμπόδια έχουν ως φιλοξενούμενες η Ντόρτμουντ, η Ίλβες και η Σεβίλλη. Ως αουτσάϊντερ παίζουν Άντερλεχτ και Χόμπρο περισσότερο λόγω των πρόσφατων εμφανίσεών τους όχι λόγω της αξίας των αντιπάλων τους