‘Ατυχές’ ποδαρικό θα μας κάνει το φινάλε του “A Series of Unfortunate Events”

Η τελευταία σεζόν πλησιάζει...To Netflix όρισε ημερομηνία πρεμιέρας για την τρίτη και τελευταία...

Η τελευταία σεζόν πλησιάζει…

To Netflix όρισε ημερομηνία πρεμιέρας για την τρίτη και τελευταία σεζόν του “A Series of Unfortunate Events”, και όλα δείχνουν ότι ο νέος χρόνος δεν θα είναι ήπιος.

Σύμφωνα με το EW, η επικείμενη σεζόν αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Netflix την 1 Ιανουαρίου 2019. Ο showrunner της σειράς, Barry Sonnenfeld, είπε σε σχετική του δήλωση ότι η τρίτη σεζόν “θα είναι η πιο φορτωμένη συναισθηματικά” και ότι “θα δούμε πολλή δράση, καθώς τα παιδιά παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους”.

Η τελευταία σεζόν θα βασίζεται στα τελευταία βιβλία της ομώνυμης λογοτεχνικής σειράς, “The Slippery Slope”, “The Grim Grotto”, “The Penultimate Peril” και “The End”. “Όταν θα δείτε το τέλος, θα νομίζετε ότι το σκεφτήκαμε από την αρχή της σειράς, αλλά δεν ισχύει. Θα είναι πολύ δυναμικό”, είπε ο Sonnenfeld.

Οι Violet (Malina Weissman), Klaus (Louis Hynes) και Sunny (Presley Smith) επιστρέφουν για να ανακαλύψουν επιτέλους πως πέθαναν οι γονείς τους και τα μυστικά που κρύβει η οργάνωση VFD. Στο κατόπι τους, φυσικά, θα βρίσκεται ο Count Olaf (Neil Patrick Harris).

Η Allison Williams θα επιστρέψει ως Kit Snicket, την αδερφή του Lemony και θα έχει μεγαλύτερο ρόλο σε αυτή την σεζόν.

H σειρά έκανε την εμφάνισή της το 2014, μια ολόκληρη δεκαετία μετά την κινηματογραφική μεταφορά των βιβλίων του 2004 με πρωταγωνιστή τον Jim Carrey. Ο πρώτος κύκλος καλύπτει τα τέσσερα από τα δεκατρία συνολικά βιβλία με δύο επεισόδια να αντιστοιχούν σε κάθε βιβλίο. Ο Daniel Ηandler, ή όπως τον ξέρουν μερικοί, Lemony Snicket, είναι ο δημιουργός της σειράς.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.