Συνεχίζονται οι επαφές για τον Μασούρα

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει άμεσα τις επαφές για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα από τον Πανιώνιο, προκειμένου να προλάβει τυχόν ενδιαφέρον από άλλες ομάδες.

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει άμεσα τις επαφές για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα από τον Πανιώνιο, προκειμένου να προλάβει τυχόν ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες θα καταθέσουν νέα πρόταση στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, στην οποία θα συμπεριλαμβάνουν παίκτες ως έμψυχα ανταλλάγματα, για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού. 

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Βουρσάι είναι ο πρώτος υποψήφιος για να μπει στη σχετική λίστα, με τους Μασούρα και Νικολάου να ακολουθούν. Οι ιθύνοντες του Πανιωνίου φέρονται να αξιώνουν ένα ποσό κοντά στις 700 χιλιάδες ευρώ, για την παραχώρηση του παίκτη, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Παράλληλα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα προσπαθήσει να έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη, ώστε να επεκταθεί η συνεργασία των δυο πλευρών και να αξιώσει περισσότερα χρήματα για την παραχώρησή του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.