Στην Πυλαία ο Άρης με στόχο να επιστρέψει στις νίκες

Πέντε συνολικά αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών. Για τις 5 Δεκεμβρίου μετατέθηκε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κόρινθο.

Πέντε συνολικά αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών. Και οι πέντε αναμετρήσεις θα διεξαχθούν σήμερα Τετάρτη ενώ για τις 5 Δεκεμβρίου μετατέθηκε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κόρινθο.

Στις 18.00, η Ηλιούπολη υποδέχεται τους Μακεδόνες Αξιού στο τρίτο της εντός έδρας ματς, ψάχνοντας για τη νίκη μετά από δύο ήττες στο γήπεδο της, που ήρθαν στο τάι μπρέικ από Αίαντα και Θέτιδα. Από την άλλη, οι Μακεδόνες Αξιού μόλις την προηγούμενη αγωνιστική κατάφεραν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 3-2 σετ το Μαρκόπουλο στα Κύμινα.
Την ίδια ώρα, Μαρκόπουλο και Πανναξιακός θα αναμετρηθούν στα Μεσόγεια με τους γηπεδούχους να στοχεύουν στη διατήρηση του αήττητου στην έδρα τους. Το έργο τους βέβαια δεν θα είναι εύκολο αφού ο Πανναξιακός είναι η μοναδική ομάδα χωρίς απώλειες βαθμών και σετ μετά από 4 αγωνιστικές.

Στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη Θέτιδα μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Πορφύρα με 3-2 σετ. Αυτή θα είναι η δεύτερη εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων» στο κλειστό της Πυλαίας. Η πρώτη ήταν με τον Αίαντα, τον οποίο νίκησαν με 3-2 σετ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Στο κλειστό του Ευόσμου, ο Αίαντας υποδέχεται τον Πορφύρα. Οι γηπεδούχοι, έχοντας πραγματοποιήσει τη χειρότερη φετινή τους εμφάνιση στη Σαντορίνη την προηγούμενη αγωνιστική, προσδοκούν στο θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να ανακάμψουν και ψυχολογικά.

Στα Ιλίσια τέλος, στις 18.30, ο Ηλυσιακός υποδέχεται τον ΑΟ Θήρας, αναζητώντας τη δεύτερη εντός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα. Με δύο νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές, η ομάδα των Ιλισίων βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.