Ο Hugh Jackman πιστεύει στην επιστροφή του Wolverine

"Κάποιος θα τον αγοράσει."Στη συνέχεια του αγαπημένου μεταλλαγμένου της Marvel στον...

“Κάποιος θα τον αγοράσει.”

Στη συνέχεια του αγαπημένου μεταλλαγμένου της Marvel στον κινηματογραφικό κόσμο πιστεύει ο Hugh Jackman, ο ίδιος που ενσάρκωσε και σχεδόν ταυτίστηκε με τον χαρακτήρα, σύμφωνα με το People.

Την τελευταία εμφάνιση του σχεδόν αθάνατου ήρωα είδαμε το 2017 με την ταινία “Logan”, όταν οι φαν του κόσμου των σούπερ ηρώων θρήνησαν την απώλεια του, μαζί και με ολόκληρο το σύμπαν των X-Men όπως το γνωρίζαμε, και με την προσέλευση του στις τελευταίες στιγμές του Wolverine τον έφερε στην κορυφή των box office. Πρόσφατα, όμως, ο Jackman μίλησε σχετικά με την επανεμφάνιση του χαρακτήρα και τις ελπίδες του.

Κατά τον πρωταγωνιστή η επιστροφή του Wolverine είναι σίγουρη, αφού, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, “Κάποιος θα τον αγοράσει, δεν ξέρω”. Μπορεί η δήλωση του να μην αποτελεί επιβεβαίωση, αλλά αν ο ίδιος πιστεύει πως, “Ο Wolverine θα επιστρέψει”, τότε οι πιθανότητες είναι αρκετά υψηλές.

Ο Ryan Reynolds, που εισήχθη στον κινηματογραφικό κόσμο της Marvel ενσαρκώνοντας τον Deadpool, επιμένει σε συνάντηση των δύο τους. Ο Jackman, απαντώντας σε μία δήλωση η οποία έχει ήδη προηγηθεί από τον ίδιο, πως ο ηθοποιός δεν θα επιστρέψει μαζί με τον χαρακτήρα, έκανε ξεκάθαρο ότι, “Ο Ryan είναι αδίστακτος”.

Είναι πραγματικότητα πως ο Reynolds προωθούσε αρκετά την ιδέα του για ένα cameo του Wolverine σε ταινία “Deadpool”, παρότι έχει ήδη αποκλειστεί το ενδεχόμενο για συνύπαρξη τους.

Οπότε, και σύμφωνα με την άποψη του πρωταγωνιστή Jackman, μπορεί στο μέλλον να δούμε τον Wolverine, με ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που έχουμε συνηθίσει όμως. Όσον αφορά μία κοινή εμφάνιση του με τον Deadpool/ Reynolds, ο ίδιος απέκλεισε ακόμα μία φορά το ενδεχόμενο, τονίζοντας μάλιστα πως, “Απλώς δεν πιστέψω ότι ο κόσμος θέλει πραγματικά να δει τον Deadpool με τον Wolverine”.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.