Ουάρντα, αλήθειες και ψέμματα

Ο MVP του περσινού πρωταθλήματος απασχoλεί την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ αλλά όχι για αγωνιστικούς λόγους. Την Παρασκευή φέρεται πως έκανε δηλώσεις αποχώρησης, για να διαψεύσει λίγο αργότερα μέσω facebook. Το novasports.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο Αιγύπτιος διεθνής άσος του Δικέφαλου του βορρά έμεινε εκτός αποστολής και από το ματς με την Ξάνθη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να φαίνεται πως δεν τον υπολογίζει. Ο Ουάρντα έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και το μέλλον του στην ομάδα δεν είναι ξεκάθαρο. Οι ιθύνοντες της ομάδας θα τον έδιναν αντί σεβαστού ποσού εφόσον έρθει κάποια πρόταση ενόψει Γενάρη.

Ο ίδιος πάντως θέλει να παίζει ποδόσφαιρο και σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αίγυπτο, στο yallakora.com είπε πως έχει προτάσεις από Αγγλία και Ισπανία και θα ήθελε το Γενάρη να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα φέρεται πως δήλωσε:

Θέλω να αποχωρήσω από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο. Θέλω μια ομάδα στην οποία θα αγωνίζομαι, αφού στον ΠΑΟΚ δεν βρίσκομαι στα πλάνα του προπονητή μου χωρίς λόγο. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα και θέλω να αγωνίζομαι. Έχω προτάσεις από αγγλικές και ισπαμνικές ομάδες, τις οποίες θα εξετάσω. Δεν θέλω να επιστρέψω στο πρωτάθλημα της Αιγύπτου.”

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα, με ανάρτησή του στο facebook ξεκαθάρισε πως όλα αυτά είναι ψέμματα και πως του αρέσει που είναι παίκτης του ΠΑΟΚ.

“Ψέματα παντού, είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και περήφανος γι΄ αυτό.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο ίδιος ασφαλώς και δεν είναι ικανοποιημένος για το γεγονός ότι έμεινε και πάλι εκτός αποστολής, αλλά θέλει να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μπει στα πλάνα του Λουτσέσκου. Εφόσον δε γίνει αυτό μέχρι το Γενάρη, τότε δε θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει αλλού την καριέρα του εφόσον έρθει κάποια πρόταση που να ικανοποιεί τόσο τον ίδιο όσο και την ομδα του.

Εφόσον δεν έρθει αυτή η πρόταση και εξακολουθήσει να είναι εκτός πλάνων του Ραζβάν Λουτσέσκου, τότε ως σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας δεν αποκλείεται να δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του για να μη μένει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.