Εξοργισμένος στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

Στα Σπάτα βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά την άσχημη εμφάνιση και ήττα της ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Τα έψαλε στους παίκτες, στήριξε τον Ουζουνίδη.

Στα Σπάτα βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά την άσχημη εμφάνιση και ήττα της ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Τα έψαλε στους παίκτες, στήριξε τον Ουζουνίδη.

Ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ «έτριξε» τα δόντια στους παίκτες της ομάδας του λόγω της εικόνας αδιαφορίας που είχαν λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν κοιμήθηκε από τα νεύρα του και ότι από εδώ και πέρα δεν θα ανεχθεί παρόμοια κατάσταση από κανέναν.

«Ας παίζουν και οι μικροί, ας παίζει όποιος θα τα δίνει όλα από εδώ και πέρα», είπε κάποια στιγμή ο Μελισσανίδης, ο οποίος πάντως στήριξε τον Μαρίνο Ουζουνίδη λέγοντας πως: «αυτός είναι ο προπονητής και δεν θα αλλάξει».

«Δεν κάνετε εσείς κουμάντο, εγώ κάνω. Όποιος δε γουστάρει να έρθει να μου το πει και να φύγει. Ας παίξουμε και με τους μικρούς που θα θέλουν και θα δίνουν και την ψυχή τους κι ας χάνουν. Δεν υπάρχει μόνο η νίκη στο ποδόσφαιρο, το ξέρω καλά. Αλλά δεν είναι δυνατόν να παίζετε χωρίς πάθος και θέληση. Αυτό σας ζήτησα και την άλλη φορά που ήρθα και σας μίλησα και με γράψατε. Είστε στην ΑΕΚ, δεν σας λείπει τίποτα και παίζετε χωρίς πάθος» είπε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ και συνέχισε:

«Με κάνατε να ντρέπομαι που υπηρετώ αυτό το κλαμπ. Ακούω γκρίνιες και μουρμούρες αλλά πολλοί εδώ μέσα θα έπρεπε να πληρώνετε και όχι να πληρώνεστε για να είστε στην ΑΕΚ. Όποιος δεν θέλει να είναι στην ομάδα, να μου το πει και να φύγει. Σιμόες, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας που δεν συμφωνούν για τα συμβόλαια τους ας φέρουν πρόταση τον Γενάρη και να φύγουν». 

«Προπονητής σας μέχρι το καλοκαίρι είναι ο Μαρίνος Ουζουνιδης. Ότι έχετε το συζητάτε με τον προπονητή σας» ολοκληρώνοντας την ομιλία προς τους παίκτες.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, στον οποίο μεταξύ άλλων τόνισε πως και ο ίδιος έχει ευθύνη για την εικόνα της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.