Η συνέχεια του Οι Νύφες του Δράκουλα στο Athenscon

Νωρίτερα απ' ότι το περιμέναμε.H Jemma Comics ανακοίνωσε την κυκλοφορία του "Οι Νύφες του...

Νωρίτερα απ’ ότι το περιμέναμε.

H Jemma Comics ανακοίνωσε την κυκλοφορία του “Οι Νύφες του Δράκουλα: 2. Σντένκα”, δεύτερο μέρος της σειράς των Αβραάμ Κάουα (σενάριο) και Γιάννη Ρουμπούλια (σχέδιο).

Το “Σντενκα” θα κυκλοφορήσει αυτό το Σαββατοκύριακο, 1-2 Δεκεμβρίου στο Athenscon και θα μπορείτε να το βρείτε στο περίπτερο της Jemma Comics ή στον πάγκο του Ρουμπούλια. To βιβλίο έχει 48 σελίδες και κοστίζει 7,95 €.

Η επίσημη περίληψη έχει ως εξής:

Ορεινή Σερβία, 1759. Μια αγροικία στέκεται μόνη μέσα στη νύχτα, στο έλεος της χιονοθύελλας. Όποιος τολμήσει να φτάσει εκεί θα βρει μια σειρά από τάφους, σκαμμένους και αδειανούς στην αυλή, ένα κομμένο κεφάλι που σαπίζει πάνω σε ένα παλούκι μπρος στο σπίτι, και μια νέα γυναίκα να τον σημαδεύει με το όπλο της. Η Σντένκα περιμένει, μόνη και οπλισμένη, τη σωτηρία ή την αιώνια καταδίκη, όποια από τις δύο έρθει πρώτη. Ο πατέρας της, ο Γκόρκα, θύμα της κατάρας των βούρνταλακ, όπως λένε τους βρυκόλακες στα μέρη της, έχει μολύνει όλα τα μέλη της οικογένειάς της εκτός από την ίδια, και η αποψινή νύχτα είναι η τελευταία της.

Με τον Γκόρκα και τη φαμίλια του να έρχονται ήδη να την πάρουν, η Σντένκα βρίσκει απρόσμενη βοήθεια στο πρόσωπο ενός μοναχικού καβαλάρη που της ζητά άσυλο για τη νύχτα. Μα ο μυστηριώδης ταξιδιώτης δεν είναι αυτό που φαίνεται, και η βοήθειά του έχει τίμημα πιο ακριβό και από τη ζωή της.

Αυτό είναι το δεύτερο κεφάλαιο μιας ιστορίας γεμάτης αίμα, έρωτα και τρόμο, που ξεδιπλώνεται σε τρεις χώρες και ισάριθμους αιώνες.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.