«Ποια ομάδα δεν θα ήθελε τον Μπεργκ;»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης δηλώνει ότι θα ήθελε στον Ολυμπιακό τον Μάρκους Μπεργκ, ξεχωρίζει Καμαρά και Σισέ, ενώ στηρίζει τον Πέδρο Μαρτίνς στον χειρισμό του με τον Γιάγια Τουρέ.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης δηλώνει ότι θα ήθελε στον Ολυμπιακό τον Μάρκους Μπεργκ, ξεχωρίζει Καμαρά και Σισέ, ενώ στηρίζει τον Πέδρο Μαρτίνς στον χειρισμό του με τον Γιάγια Τουρέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Sport24 Radio.

Για το αν θα ήθελε να δει επιθετικό τύπου Αραούχο ή Μπεργκ στον Ολυμπιακό:
«
Δεν είναι καθαρόαιμος σέντερ φορ ο Αραούχο. Για τον Μπεργκ παραδέχομαι ότι είναι από τους καλύτερους φορ που έχουν περάσει από την Ελλάδα. Θα έλεγα ψέματα να πω ότι δεν θα τον ήθελα στον Ολυμπιακό. Ποια ομάδα δεν θα τον ήθελε;».

Για το αν κάποιος νεαρός παίκτης του Ολυμπιακού έχει ξεχωρίσει:

«Ο Καμαρά είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Ο Σισέ το ίδιο. Είχα πει ότι όταν ωριμάσει θα αφήσει εποχή στην Ευρώπη και θα κοστίζει 25-30 εκατομμύρια ευρώ. Ορισμένοι ξένοι δεν έχουν βρει τα πατήματα τους».

Για το αν κουράστηκε τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό:
«Τώρα αρχίζω. Αρχίζω με όλα αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δίνω μάχες και δεν κάθομαι στα σαλόνια. Είμαι στη Γενεύη, στον γιο μου στην UEFA. Οι άνθρωποι στην UEFA τα έχουν χαμένα με αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Εγώ τους επιτηρητές που είναι τώρα δεν τους εγκρίνω.

Αυτοί κατέστρεψαν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο μόνος που μπορεί να διαμαρτυρηθεί για τις ξένες διαιτησίες είναι ο Ολυμπιακός, για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τους διαιτητές. Πρέπει να υπάρχει καλή θέληση και από το κράτος».

Για τον φετινό Ολυμπιακό:

«Πριν αρχίσει το πρωτάθλημα είπα ότι ο Ολυμπιακός θα αρχίσει να φαίνεται ομάδα μετά το Δεκέμβριο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο με καινούργιο προπονητή και έχοντας αλλάξει την ομάδα να δείξεις πράγματα.

Ο Ολυμπιακός έχει έναν εξαιρετικό προπονητή και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Φαίνεται ότι η ομάδα έχει δουλευτεί. Ο Ολυμπιακός θα αποδώσει. Δεν γίνεται να μην αποδώσει».

Για το αν λείπει από τον Ολυμπιακό σέντερ φορ:

«Αυτό είναι και θέμα τύχης. Η γκίνια που λέμε. Μπορεί να λείπει ένας επιθετικός, αλλά στις άλλες γραμμές είναι υπερπλήρης. Ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα αν ξεκαθαρίσει το θέμα της διαιτησίας».

Για τον Τουρέ:

«Ένας μεγάλος παίκτης δεν ξεχνάει την μπάλα. Έκανε προπονήσεις ήθελα να παίξει σύντομα, αλλά όταν έχει σταματήσει τις προπονήσεις 5-6 μήνες κι έχεις πάρει κάποια κιλά δεν γίνεται να παίξεις. Καλά έκανε ο προπονητής και δεν ξέρω αν θα το έκανε άλλος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.