Σηκώνει άγκυρα και ο Πανταλέων;

01/07/2011 • 23:39
Σηκώνει άγκυρα και ο Πανταλέων;
  • shares
Στο μεγαλύτερο δίλημμα της καριέρας του βρίσκεται από την Παρασκευή το βράδυ ο Σωτήρης Πανταλέων. Ο μοναδικός αθλητής του Παναθηναϊκού που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου, καλείται τις επόμενες μέρες, να αποφασίσει για το μέλλον του επιλέγοντας αναγκαστικά έναν από τους δύο δρόμους που ανοίγονται μπροστά του.

Ο Πανταλέων, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «πράσινους» και για την επόμενη περίοδο, ή θα μείνει στον σύλλογο που αγάπησε και αγαπήθηκε φρενάροντας την καριέρα του ή θα αναγκαστεί να διακόψει την συνεργασία του ανοίγοντας πανιά για άλλες πολιτείες. Και αν η καρδιά του αρχηγού επιλέγει τον πρώτο δρόμο της παραμονής, η λογική φαίνεται να επικρατεί επιλέγοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, τον δεύτερο δρόμο της αποχώρησης.

Ποιος θα είναι όμως ο επόμενος σταθμός του Πανταλέοντα αν και εφόσον αποφασίσει να βγάλει τη φανέλα με το «τριφύλλι»; Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr ο «Σώτος» ήδη έχει δεχθεί ενοχλήσεις από ομάδες του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού, προτάσεις τις οποίες από την επόμενη κιόλας εβδομάδα θα αρχίζει να εξετάζει.

Ο έτερος παίκτης που "δένεται" με συμβόλαιο με τους "πράσινους", ο Γιώργος Πετρέας, ήδη ζήτησε τη λύση της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό και ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλες ομάδες εντός και εκτός των τειχών. 
 
 
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.